Ben prego solo kullanıyorum çok memnunum , öneri olarak kalsın aklınızda...Prego axis 360 derece dönebilen bebek arabasını çok beğeniyorum. Mağazalarda bulamadım deneme şansım yok . Memnun olan var mı?
Siz ne kullaniyorsunuzKonuyla ilgisi yok kabin alın. Bunu her yere yazarım. Eksik kalmasın bu konu da.
Pierre cardin capsule 3 yıl olmak üzere. Hepsi aynı neredeyse sadece bütçeye göre marka seçmek lazım kabin olsun da...Siz ne kullaniyorsunuz
Ben kabin boy ariyorum ama arnavit ksldirim yol cok fazla. Bu yollarda iyi gitmeliPierre cardin capsule 3 yıl olmak üzere. Hepsi aynı neredeyse sadece bütçeye göre marka seçmek lazım kabin olsun da...
Size olmaz o zaman açıkçasıBen kabin boy ariyorum ama arnavit ksldirim yol cok fazla. Bu yollarda iyi gitmeli
Merhabalar bebek arabası diğerleri gibi sağlam mı? Ve döndürürken bebek içinde olsa sorun oluyor mu?Ben kullanıyorum 3 aydır. Çok memnunum ne isterseniz sorabilirsiniz
Ben henüz puset kullanımını biliyorum ama youtubeda modeli yazıp videosunu izlerseniz fikir verebilir. Ben bu yaz plaja pazara baya gittim herhangi bir sıkıntı yaşamadım eşim de güzel seçmişsin hiç yormuyor der hatta.Merhabalar bebek arabası diğerleri gibi sağlam mı? Ve döndürürken bebek içinde olsa sorun oluyor mu?
Videoları izledim ama onlar reklam sonuçta gerçekleri yansıtmıyorBen henüz puset kullanımını biliyorum ama youtubeda modeli yazıp videosunu izlerseniz fikir verebilir. Ben bu yaz plaja pazara baya gittim herhangi bir sıkıntı yaşamadım eşim de güzel seçmişsin hiç yormuyor der hatta.
Onlar öyle videolar değil. Arabanın tüm işlevlerini göstermek zorunda olan bilgilendirme videoları reklam gibi düşünmeyin. Çünkü ürünü nasıl kullanacağınızı bilmezseniz garanti konusunda sıkıntılar çıkar.Videoları izledim ama onlar reklam sonuçta gerçekleri yansıtmıyor