- 19 Ocak 2021
- 242
- 81
- 34
- Konu Sahibi MuaLLime Rana
Hanımlar merhabalar; bebeğim bir yaşına girmek üzere. Ek olarak bebek arabası almak istiyorum ama MAMAS PAPAS AİRO ile JOİE LİTETRAX DLX arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman mamas papas airo ürününü iade etmeyeyim değil mi? Tek sıkıntı bu aracın enine dar olmasıBen kullanmadım ama etrafımda joienim ürünlerini kullananlarda şunu gördüm çok hantal ürünler
Söylediğin markayı bilmiyorum ama senjn yerinde olsam e bebek gider joie denersin belki sana hantal gelmesO zaman mamas papas airo ürününü iade etmeyeyim değil mi? Tek sıkıntı bu aracın enine dar olması
Mamas Papas'ın müşteri hizmetleri ve servisi çok kötü. En ufak bir plastik parçası kırılsa bulmak çok zor. Bizim kilidi kırılmıştı, koca arabayı 2 ay bile kullanamadan depoya kaldırmıştık.Hanımlar merhabalar; bebeğim bir yaşına girmek üzere. Ek olarak bebek arabası almak istiyorum ama MAMAS PAPAS AİRO ile JOİE LİTETRAX DLX arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ?
Yaa iade etmek daha mı mantıklı sizce? Joie litetrax DLX var onu alabilirim iade edersem. O zaman mamas papas çok kaliteli bi ürün değilMamas Papas'ın müşteri hizmetleri ve servisi çok kötü. En ufak bir plastik parçası kırılsa bulmak çok zor. Bizim kilidi kırılmıştı, koca arabayı 2 ay bile kullanamadan depoya kaldırmıştık.
E bebekten joie litetrax denedik güzeldi yani ama dediğiniz gibi biraz hantal gibi duruyor ama rahat sürülüyor gibiydiSöylediğin markayı bilmiyorum ama senjn yerinde olsam e bebek gider joie denersin belki sana hantal gelmes
Hb da kinderkraft bebek arabasi modellerine bakın belki hoşunuza giderE bebekten joie litetrax denedik güzeldi yani ama dediğiniz gibi biraz hantal gibi duruyor ama rahat sürülüyor gibiydi
bebek arabası daha almadım ancak araştırırken satış görevlisi Mamas Papas 'ı baya övmüştü.Hanımlar merhabalar; bebeğim bir yaşına girmek üzere. Ek olarak bebek arabası almak istiyorum ama MAMAS PAPAS AİRO ile JOİE LİTETRAX DLX arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ?
Onları da görmüştüm de onlar da güzel aslındaHb da kinderkraft bebek arabasi modellerine bakın belki hoşunuza gider
Evet mamas papası bayağı övüyorlar. Biz de aldık ama enine dar gibi mamas papasın Airo modelibebek arabası daha almadım ancak araştırırken satış görevlisi Mamas Papas 'ı baya övmüştü.
Çok teşekkürlerChicco goody plus öneririm, hem kabin boy hem açma kapaması pratik hem de 22 kg taşıma kapasitesi var
Joie bence ben kullanmadım ama yeğenim kullanıyor katlamasi açması pratik gayet memnunHanımlar merhabalar; bebeğim bir yaşına girmek üzere. Ek olarak bebek arabası almak istiyorum ama MAMAS PAPAS AİRO ile JOİE LİTETRAX DLX arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ?
Çok teşekkürler, bir de diğerine göre geniş değil mi bebek daha rahat ederJoie bence ben kullanmadım ama yeğenim kullanıyor katlamasi açması pratik gayet memnun
Evet gayet geniş benceÇok teşekkürler, bir de diğerine göre geniş değil mi bebek daha rahat eder