Doğuma Hazırlık Bebek arabası seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Travel sistem mi kabin tip mi klasik model mi bebek arabası

• Ankete Katılan
    8

Fatma celikkkk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
35
13
27
Merhaba anneler . 2 aya doğum yapıcam bebek arabasında karar veremedik. Hem bütçemize uygun hemde kullanışlı olacak şekilde Kabin tip mi eski model bebek arabalari mı yoksa travel sistem mi hangisini önerirsiniz. 🤩🤩🤩🤩

Ben de 2 aya bebek sahibi olacağım izlemediğim video kalmadı. Benim anladığım şu bebeği büyümüş 1 yaşını geçmiş olan ebeveynler baston kabin tipi diyor pratik olduğu için ancak şunu unutmayalım ki 1 yaş altı bebekler kabin ve baston araçlarda rahat edemezler diye satış danışmanları da öyle belirtiyor. Travellerden uzaklaşsam da araştırınca kabin tipi cybex qbit al city gibi araçlar ebeveynlere minikliği ile konfor sağlarken bebek için 1.5 yaşından sonra kullanın diyorlar danışmanları bile yenidoğan uygun değil gibi. Şu sıralar bagi easy fold ya da bagi flexfold arasındayım. Bebeportu çıkıp puset takılabiliyor Travel sistemlerin en miniği bu sanırım baktıklarımda. Bir bakın isterseniz

Merhaba anneler . 2 aya doğum yapıcam bebek arabasında karar veremedik. Hem bütçemize uygun hemde kullanışlı olacak şekilde Kabin tip mi eski model bebek arabalari mı yoksa travel sistem mi hangisini önerirsiniz. 🤩🤩🤩🤩
Bebeğim 6 aylık evin içinde normal kabin tipi aparatı dısarda da puset oturtma tarafını severek kullandım hep iyiki bu arabayı almısım diyorum e bebek subat indiriminden almıştım baya iyi bir fiyattı bagi easyfold markası

Çift yönlü 4baby aldım fiystı çok uygundu. Manevrası hızlı idi. Tabi daha bir iki kez kullandım arabasını. Pusetini kullanıyoruz düzenli olarak ondan da memnunuz.

X