Doğuma Hazırlık Bebek arabası seçimi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

annekeki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
708
1.183
Arkadaşlar merhaba. Şuan çok şükür ablam ve ben aynı dönem hamileyiz. Ufaktan araştırmalara başladık haliyle... Ancak bebek arabası konusunda herkes farklı bi'şey söylüyor. O yüzden bir de siz tecrübeli annelere danışmak istedik.
Şimdi şu travel sistemler var ya anakucağı vs takım satılanlar onlar aşırı güzel. Ancak onunla ilgili kimi "çok memnunum" dedi, kimi "bebek bir süre sonra sığmıyor" dedi.
Sonra başka bir kesim "baston al" dedi. Kimileri de "bebek ilk doğduğunda bastonda resmen savruluyor rahat olmuyor" dedi. Yani çoğunluk başta travel bebek için konforsuz olunca bastona geç zaten fiyatı uygun diyor.

Karışık mı yazdım bilmiyorum. Bebeklerimiz Allah nasip ederse kış bebeği aralık sonu falan. Arabamız var ama illaki kış bile olsa bir nefes almak için avmye gidilir en azından. Bunu diyorum çünkü bir kesimde kışın zaten bebek küçük nereye çıkacaksınız da travel sistemi kullanıcaksınız ana kucağı yeter. Gezdireceğiniz dönem yaza geliyo diyo.

Kafamda deli sorular, sizler ne diyosunuz? Önerilerinizi bekliyorum

Öncelikle sağlıkla gelsinler.
Biz de çok araştırdık. Arabamız olduğu oto koltuğu almam mecbur ve eşim sürekli yanımda olamayacak o yüzden yeni doğana uygun hem puset hem oto koltuğu olabilen bir ürün aldık. Trevel sistem almayı düşünmedik çünkü genel olarak ağırlar eşim her zaman bizimle olamayacağı için hem de arabaya sigmasi için baston arayışına girdik. En son Elele marka baston Bebek Arabası aldık lansman fiyatı ile 400 tl ye aldık. Eve geldi yeni doğana uygun ağır değil kullanışlı internetten de araştırabilirsiniz özelliklerini ama çok yorum yok yenj ürün olduğu için. Ben de nasip olirsa Ekim'de doğum yapıcam sadece 6-7 ay puseti üstüne takicam diye trevel sistem almak istemedim .yeni doğana uygun bi baston almak bana mantıklı geldi eğer içime sinmezse baston Bebek Arabamizin içine bir yumuşak dokulu ürün daha yerlestiririz.

Ben de bir taraftan onu dusunuyorum puseti zaten cok fazla kullanamiyorlar. Bu dediginize de bakayim. Fiyatlar da ucuk oldugu icin insan karar vermekte zorlaniyor cidden. Insallah hepimize saglikli bir sekilde kavusalim yavrularimiza. Cok tesekkurler

Bir de seyi sorayim cift yonlu mu acaba?

Bir de seyi sorayim cift yonlu mu acaba?
Hayır çift yönlü değil. Açıkçası ben çift yönlü olmasının bir avantaj olduğunu düşünmüyorum uyutmadigi zamanlarda çocuk bana değil çevreye baksın görsün keşf etsin uyuduğu zaman da zaten üstünü kapatırım ışıktan vs korumak için . Açıkçası çok mağaza gezdik çok arabaya dokunduk . En son e bebekte joie nin 900 TL lık bi bebek arabasini alacaktık ama bunu inceleyince buna karar kıldık ve ürün geldiğinde bizi hiç pişman etmedi . İnşallah aktif kullanmaya başlayınca da tam anlamıyla beklentimizi karşılar

Şuanda avantaj gibi görünmeyebilir ama yenidoğan bebek annesini görmek isteyecek rahat durmayacaktır. Zaten bebekler belli bir yaşa kadar anneye dönük büyüyünce dışarı keşfetmek için dışa dönük olmak istiyorlarmış. O yüzden yenidoğanda baston tercih edilmemesinin en büyük sebebi bu. Birde bence annede sürekli gözünün önünde olmasını ister :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…