bebek arabası-oto koltuğu sorunsalı...MARKA ÖNEMLİ Mİ.

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
kızlar bebek arabası konusunda kafam karışıkkk

hem kaliteli hem uygun bebek arabası ve oto koltuğu (ana kucağı) arıyorum ondan heralde :S

3 tekerleli alacaktım çift yönlü olamaması sıkıntısını da puset ile aşmayı düşündüm... zaten ilk 12 aydan sonra ana kucağı da kullanılacağını sanmıyorum..sığmayabilir de içine

4 TEKERLEKLİ DE ŞUNU DÜŞÜNÜYORUM
http://urun.n11.com/travel-sistem-bebek-arabasi/asyamo-keeper-travel-sistem-bebek-arabasi-P106802116
YA DA
http://urun.n11.com/travel-sistem-b...em-bebek-arabasi-ve-tasima-koltugu-P102133665

linkini paylaştıgın ıki arabanın 3 tekerleklisini kullandım aynı marka degılde tasarım aynı 450 ye almıştşm..Şuan dolabın üstunde duruyor..3 ay kullanabildim onu da güç bela oda eşim kullandı hep.Çünkü dikkat edersen özelliklerine araba sadece kendisi 9 kilo puset 2 kilo olsa 11, cocukta 4-5 kilo aralıgında oldugunda etti mi sana 15 16 kilo..Hb arabaların arkasını pusetsiz haliyle full dolduruyolar ztn yer kalmıyor..merdivenlerde falan asla cocuk içindeyken 3 4 basamak cıkarıp indiremezsiz hele 3 tekerlekli ise at çöpe ztn..Sonuc araba dolabın ustunde duruyo koyacak yerde yok kocaman bişey cok hantal ..bende gittm kızım 6 aylıkken paston puset aldım kızım 11 kılo araba 4.5 kılo merdivende falan ıkısını bıle kucaklayabılıyorum dısarda falan cok rahat hafıf otobuse bıle ın bın cok rahat oluyo ..Misal 5 gun snra ucak yolculugu yapıcam ve arabasını ucagın ıcıne kdr göturebılıyorm işte bunlar hep hafıf araba avantajları...

Ben Pierre Cardin Aloin aldim. Hem hafif hem cift yonlu hem de lazim olacak butun ozellikler var. Gittigidiyorda arada indirime gidiyor takip edersin.

Tam yatabilen baston iyidir ben ilk Pierre Cardin bebek arabasi aldım kazulet gibiydi, 11 aylıkken baston pusete geçtim,baston pusetim de Brion ama çift yönlü değil o kötü

Araban varsa kesin travel al, illa sonrasinda baston lazim olur dersen de chicco nun travel ina bak,ana kucagiyla isin bitince liteway den bi farki yok..

Ben sadece bebek taşıma koltuğu aldım, bebek arabası almadım. Kanguru aldım onun yerine. 6 aydan sonra baston bebek arabası almayı düşünüyorum.

kızlar bebeto nun 2030 falco modeli gözüme geldi bugün...
o da 3 tekerlekli travel sistem....

İki araç arasında kalmıştım, stokke Scott,
Nuna pepp. Stokke xplory hediye geldi. O yüzden bir daha bakmadım.
Bunu 6-7 ay kullandıktan sonra baston olarak ne alırsın diye sorulsa, yine nuna pepp derim. Hafif, Katlanınca neredeyse pazar arabası gibi incecik oluyor. Her baraja sığar. Tek elle manevra kabiliyeti yüksek, üstelik. Güvenliği iyi.
Bu arada ikisininde anakucağı 'be safe' imzalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…