Ben de bu arabayı almayı düşünüyorum dediğiniz gibi çevremde hep olumlu görüşler ama yine de kararsızım Siz ne düşünüyorsunuz? bir de ben ebebekte 999tl görmüştüm fazla gelmişti fiyatı ama siz iyi almışssınız nerden aldınız acaba?Chicco Lite way travel sistem aldım 700 TL ye. Kullanmadım ama almadan sorduğum herkes memnundu.
Ben de bu arabayı almayı düşünüyorum dediğiniz gibi çevremde hep olumlu görüşler ama yine de kararsızım Siz ne düşünüyorsunuz? bir de ben ebebekte 999tl görmüştüm fazla gelmişti fiyatı ama siz iyi almışssınız nerden aldınız acaba?
http://www.e-bebek.com/chicco-lite-way-plus-travel-sistem-bebek-arabasi_CHI-15023 burda ürünün sıkıntısından bahsedenler de olmuş. ayrıca bu arabanın puseti ayrı takılmıyor yanılmıyorsan o zamanda sıkıntı olmaz mı?
Merhaba kizlar.Ben haftasonu bu arabaya e bebek ve mother care de baktim.999 tl fiyati vsrdi.mother care de 150 tl lik hediye ceki veriyolardi.bir turlu karar veremedim ben araba marka ve modeline.casual cadillac alicaktim once.ama arabanin ergonomik yapisinda bi sorun var.bebek ilk dogdugunda yada bir yasina kadar kullanabilir.ama boyu uzadiginda ayaklarini sarkitmak istediginde sarkitamiyor.cunku ayaklarini koymasi gereken bi yer var.onu kapali.dolayisiyla cocyuk buyudukce dizlerini karnina dogru cekerek oturabilir anca.birde cadillacin ici cok dar.biraz kiloluysa bebek rahat edemez bi kac yil icinde.ben avm de yada yolda gordugum bebek arabalarina dikkat ediyorum bu aralar.cogu annede joie marka var.simdi onu biraz arastircam.e bebekte 400 civari fiyati.Ben de bu arabayı almayı düşünüyorum dediğiniz gibi çevremde hep olumlu görüşler ama yine de kararsızım Siz ne düşünüyorsunuz? bir de ben ebebekte 999tl görmüştüm fazla gelmişti fiyatı ama siz iyi almışssınız nerden aldınız acaba?
chicco lite way bana da rahat diyen oldu ama arabaya baktık. kaliteli değildi malzemesi plastikten halliceydi.eşim bunu almam dedi.cadillac air alacağız inş.inceledim güzel bi araba.ayağını uzatacak yer yok derken?önü açık nasıl uzatamasın ki.çocuk büyüdükçe düz pozisyona alınıyor portbebe.onda da ayağı aşağı uzanabiliyorMerhaba kizlar.Ben haftasonu bu arabaya e bebek ve mother care de baktim.999 tl fiyati vsrdi.mother care de 150 tl lik hediye ceki veriyolardi.bir turlu karar veremedim ben araba marka ve modeline.casual cadillac alicaktim once.ama arabanin ergonomik yapisinda bi sorun var.bebek ilk dogdugunda yada bir yasina kadar kullanabilir.ama boyu uzadiginda ayaklarini sarkitmak istediginde sarkitamiyor.cunku ayaklarini koymasi gereken bi yer var.onu kapali.dolayisiyla cocyuk buyudukce dizlerini karnina dogru cekerek oturabilir anca.birde cadillacin ici cok dar.biraz kiloluysa bebek rahat edemez bi kac yil icinde.ben avm de yada yolda gordugum bebek arabalarina dikkat ediyorum bu aralar.cogu annede joie marka var.simdi onu biraz arastircam.e bebekte 400 civari fiyati.
Ne kadar cok yazdim yaaaa
Bizim baktigimizda on tekerleklerin ustundeki on boru önedogru kalkmisti.yani cocuk ayaklarini koysun diye bi hazne gibi bisey olusuyodu.ve asagiya inmiyodu.hatta bize e bebekteki gorevli soyledi cocugun ayaklari rahat edemez diye.simdi resimlere tekrar baktimda duz duruyo.acaba oradaki araba mi arizaliydi.ic oturma ve sirt yerininde dar oldugunu soyledi digerlerine gore.tekrar carsiya ciktigimda bi bakicam.bende cok begenmistim cadillaci.
Ben Mamas & Papas Armadillo alacağım . Daha doğrusu anneannemiz hediye alacak.İndirimleri takip ediyorum,daha zaman olduğu için acele etmiyorum.İyi bir indirim yakaladığımda anneanneye haber vereceğim :)
Arabanın çok kolay kapanması tercih nedenim oldu.Çok pratik geldi bana.
Travel sistem istemiyorum canım, bakayımhttp://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/mamas-papas-armadillo-bebek-arabasi-lemon-drop-181270542
burda 900 tl 1000 tl ye tamamla 100 puan hediye ile araba sana 800 tl ye gelmiş olur. ama bu sanırım travel sistem değil.