Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek arabası önerisi

TozToprak

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
358
merhaba kızlar
2 aylık bi bebeğim var.bebek arabası almak istiyorum hafif çift yönlü tam yatar hantal olmayan sürüşü iyi olan ve fiyatı uygun olmalı.150 tl ye kadar.nasıl bişey önerirsiniz

Canım ben pier carden almışdım bu araba koltuğu bebek arabasına takılan bir modeliydi hiç memnun kalmadım kızıma alıpda memnun kalmadığım tek şey o oldu birşey öneremiyorum ama onuda önermiyorum

Canım Bende pierre cardin travel sistem bebek arabası aldık çok memnunum bi haftadır çıkıyoruz araba hafif olduğu için çok rhat ama asla sarsılmıyır.. ön ve arka tekerleri 360 derece dönüyor istersen sabitleniyor ana kucağını araba koltuğu olarak kullanabiliyorsun.. aynı zamanda çift yönlü kullanabiliyorsun.. kapanması da çok kolay ben tavsiye ederim..

Aldığımız Araba Bu..

canım ana kucağı almaya gerek varmiki arabamız yok bizim.şimdilik.alana kadarda oğlum kocaman olur

İlk günler pier carden bizdede sorun yaratmamışdı ama kzım yaklaşık 1 yaşına geldiğinde devamlı problem çıkartmaya başlamışdı kapatmaya çalışırsın kapanmaz açmaya çalışırsın açılmaz servise göndereyim garanti kapsamında dedim gidip gelmesi 2-3 ay sürer dediler vazgeçdim en son havaalanında kontrollerden geçerken kapattık birdahada açılmadı eşimde o sinirle açmaya çabalarken en sonundabütün vidalar yerinden fırlayıp açıldı çöpe bırakacak yer bile bulamadık havalanında eve kadar sürüttük:) yani hiç tavsiye etmem.
Canım araba koltuğu arabanız olmasada bebek arabasında daha küçükken daha rahat yatıyor onunla ama çok şartta değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…