- 14 Ağustos 2021
- 315
- 237
- 53
- 27
- Konu Sahibi hemsireanne_16
Kizlar ilk çocuğumda travel sistem kullanmıştım ama memnun kalmadım. Pratik, çabuk açılıp kapanabilen bebek arabası önerileriniz var mıdır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim aldığım da travel ama tek elle kapatabiliyorum şu sepetli hantal modellerden değil. Kraft KenyaKizlar ilk çocuğumda travel sistem kullanmıştım ama memnun kalmadım. Pratik, çabuk açılıp kapanabilen bebek arabası önerileriniz var mıdır?
Benim kullandığım tek seferde kapanmayan travellerden olduğu için pratik olması, memnun kalmadım. Ama tek seferde kapaniyorsa dediğiniz modele de bakayım kabinler çok küçük geliyor boyut olarak ya çocuk iki yaşından sonra rahat binemiyorBenim aldığım da travel ama tek elle kapatabiliyorum şu sepetli hantal modellerden değil. Kraft Kenya
İsterseniz YouTube dan bi izleyin
Travel sistemler arasında bence en iyisi. Hem de küçük teker. Büyük kocaman değil. Oturma ünitesi ile beraber katlanıyor.
Kabin boy istiyorsanız başka tabi. Onlar hepsi birbirinin aynısı neredeyse. Herhangi bi model alsanız iş görür
Evet maalesef kabinler dar oluyor. Dediğimi izleyin mutlaka YouTube dan. Bana hak vereceksinizBenim kullandığım tek seferde kapanmayan travellerden olduğu için pratik olması, memnun kalmadım. Ama tek seferde kapaniyorsa dediğiniz modele de bakayım kabinler çok küçük geliyor boyut olarak ya çocuk iki yaşından sonra rahat binemiyor
Teşekkür ederimEvet maalesef kabinler dar oluyor. Dediğimi izleyin mutlaka YouTube dan. Bana hak vereceksiniz![]()
Ona baktım da iki buçuk yaşında oğlum içinde baya büyük kaldıJoie Tourist S var bende. Oğlum çok hareketli arabada pek durmuyor. O yüzden hafif ve katlanabilir olması bizim için iyi.
Tabi siz daha tecrübelisiniz. Benim 17 aylık hareketli bir minnoşum varOna baktım da iki buçuk yaşında oğlum içinde baya büyük kaldıalırsam muhtemelen ikinci doğana kadar ona da kullanacağım biraz daha büyük model arıyorum o yüzden ama güzel arabaydı o model de
![]()
Bende ilkinin arabasından çok memnun kalmadıgim için çok kullanamadim ama benim oğlana başkasının mali kıymetli geliyorTabi siz daha tecrübelisiniz. Benim 17 aylık hareketli bir minnoşum varçoğu zaman arabasız takılıyoruz
Teşekkür ederim :)bizde yeğenim için bebek arabası araştırıyoruz. genelde karşılaştırma tablolarına bakıyorum. Size de yardımcı olabilir diye paylaşmak istedim:)