Bebek arabası önerisi

Edaa3454

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2023
24
8
26
Kızlar bebek arabası almak istiyorum. Çpk fazla araştırıp baktım ama fazlasıyla kafam karışık. Sizin önerebileceğiniz bir araba var mı acaba. Travel sistem düşünüyorum. Aklımda Huggy revo 5 in 1 travel sistem bebek arabası ve Kraft kenya var ama nasıllar tam olarak bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Bagi neo kullanıyoruz biz bebeğim 16 aylık çok memnunum travel sistem kapanınca boyutu küçük oluyor bebek hem dışarıya hem anneye dönük olabiliyor travel sistemlere göre ağırlığı da hafif sürüşü de kolay tavsiye ederim

Bende çift yönlü aldım.

Eklentiler

• IMG_20240914_162939.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 170
  • IMG_20240914_162849.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 167
Prego mios da oldukça iyi. Saptan çift yön oluyor. 360 derece dönüyor. Oldukça güzel bir bebek arabası

prego axis kullanıyorum katlanması küçük olması güzel. 10kg çok çok hafif değil ama sürüşü çok rahat. Bebeğin oturduğu yerden 360 derece dönüyor çift yönlü. Puseti de dahil satılıyor

Inglesina trilogy , çok memnunum. Ana kucağı parça gerekmeden oto koltuğu oluyor, emniyet kemeri ile bağlanıyor. Çift yönlü kullanılabiliyor. Ablam 7 sene kullandı, ayda en az 2 kere uçağa bindi , uzun seyahatlere çıktı, hiç bir sorun yaşamadı çok dayanaklı. Tek elle açılıp kapanıyor, tek elle kullanılabiliyor, koltuk kısmı ile katlanabiliyor aynı zamanda çıkıyor. Tentesi tamamen kapanıyor , ayak kılıfı, yağmurluğu var. Koltuğu tamamen yatıyor, hem uyku için iyi oluyor hem de alt değiştirmek çok kolay oluyor. Çoğu arabaya göre daha geniş ve korunaklı. İkizlerime hamile kaldığımda ilk aldığım şey oldu. İkiz arabası almak yerine iki tane bu arabadan aldım, parasını çıkarıyor gerçekten

Arabalarda böyle pusetle takılanlar hoşuma gitmedi,önerebileceğiniz var mı acaba teşekkürler şimdiden.

Eklentiler

• 1000109743.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 90
Bagi gravity autofold travel aldım pusetiyle birlikte arabası çok hafif katlanıp yer kaplamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…