How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek arabası önerilerinizi bekliyorum...

frezya_tg

ecrinnaz&poyraz ege
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
996
1
118
Balıkesir
merhaba güzel anneler. kızıma araba almak istiyorum. ama aradığım özelliklerde bulamadım.en önemlisi bebek kucağımdayken açabilmem, çift yönlü olması,tekerlekleri dönebilmesi,hafif olması. kullanıpta memnun kalanların marka önerilerini yazarsa çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederima.s.

bu konudan müzdarip biri olarak ben de çok araştırdım, en sonunda dün aldım.ıstediğin özelliklerin hepsi concord neo markasında var, tek tuşla ve tek elle anakucağı çıkıyor, kumaşlar antialerjik, leke tutmaz, oturma yerinde destek pad'leri sayesinde yumuşacık, ektra aksesuarları vs. var, özellikle oturma yerinde güvenlik özellikleri çok iyi el ve ayak ile de fren kontrolü yapılıyor. Tekerleklerin dönüşü çok rahat ve yumuşak, amortisör bile var arabada :)
Fiyatı biraz yüksek ama ben farklı şeylerden kıstığım için buna para verirken çok acımadım, çocuk 4 yaşına kadar biniyor arkadan geleni bile büyütür diyorlar. Umarım yardımcı olmuştur.

ben 2 gün önce " baby2 go " nün aldım.özellikleri çok güzel.tek elle katlanıyor ve 2 ye katlayıp bağlama düğmesiyle bağlayabilirsiniz. yer kaplamiyor.

mrb canım bende aynı markaya baktım hoşuma gitti ama model numarası kaç senin aynı araba mı acaba. Baby 2 Go 8812 MARVEL Çift Yönlü bebek arabası bnim baktığım. tentesi tam kapanıyormu .cevaplarsan sevinirima.s.

Kraft Jenny'den başka marka tanımam. Hem çift yönlü, hem hafif, hem tek elle açılıyor, altta filesi var, çift teker ve tekerler dönüyor, kilit sistemi var, 5 nokta emniyet sistemi mecvut, koltuk ayarlanabiliyor ve emsallerine göre çok ama çok uygun fiyatlı.

pier cardin enigma vip 2020 sakın almayın sözde 2008 de yılın arabası seçilmiş ama hiç kullanışlı değil çok yer kaplıyo bırak tek eli çift elle bile zorla açıp kapatıyorsunuz. birde yürürkeen parçalanacakmış gibi sallanıyo

Sana jokerden 673 tl ye aldığım bebeconfort puset ve ana kucağını şiddetle tavsiye edrim puset baston puset olup aradığın bütün özellikler var. Benimki kırmızı puset şeklini mavi olarak resmi var bak derim.

Eklentiler

• $ST13484BR.jpg
    $ST13484BR.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 63
Back