bizimki pierre cardin enigma isteyen olursa resmini çekebilirim arabanın
bizimki de bunun aynı rengi.
sanırım 4 yas dıyordu garantıde yınede bakarım tekrar
18 kg kadar olmalıydı
yo sırt kısmı dar degıl
ben cok memnun kaldım sahsen
bende enigma düşünüyordum hatta karar verdim alıcaktım ama gidip baktım ama pek beğenmedim açıkçası birincisi sırt kısmı çok dar hatta bir tanıdıkta rast geldi oğlu bir yaşında tam doldurmuş sırt kısmını birazdaha büyüyünce sığmaz gibi geldi ikincisi arabayı sürerken tentesi sallanıyor belli çok hafif bir araba ama görüntüsü bana biraz kalitesiz geldi sağı solu sanki böyle kırılacakmış gibi duruyobebe confort harika bir araba ama bana göre pahalı ben cihiconun buarabasını düşünüyorum bizde otokoltuğu var zaten tek sorun bununda ağırlığı ama kumaş kalitesi ve kullanışlığıda çok fazla sırtı tamamen yatabiliyor öntepsi çıkabiliyor sepet var tek elle katlanıyor katlandığında ayakata durabiliyor ayak örtüsü ve yağmurluğu mevcut oto koltuğuylada çift yönlü kullanılabiliyor dediğim gibi tek sorun ağır olması ama dışarı tek başıma pek çımadığım için sorun olucağını sanmıyorum
ben bugün baktım da,tam yatma pozisyonunndayken katlayamadım,siz o şekişlde katlayabiliyor musunuz acaba?tam yatma pozisyonundan oturma pozisyonuna getirince katlayabildim???
Benimkide bu canım trio for me zannedersem . Bende de anakucağı var onunla kullanıyorum şimdilik biraz büyüyüncede puseti takıcam . Çok kullanışlı . Ağır olsada benim arabanın bagajında duruyo zaten sorun olmuyo .Sende bence bundan al . Anakucaklı hali evde çok rahat yemek yaparken falan yanıma alıyorum.
katlayabildim sanırım canım
ama yarın sabah denerim bi tekrar yazarım sana
canım trio forme buset halinde port bebeside var aslında budaha kullanışlı ama baştan düşünemedik öbür arabanın otokoltuğunu aldım şimdi mecburen arabasınıda alıcam bide bu var cihicconun
bu daha hafif kullananlar memnun ikisi arasında kaldım bir an önce almam lazım havalar ısındı artık kanguruda taşınmıyor
hayır tatlım katlanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?