• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek arabası önerileriniz

ramitep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
471
5
96
İstanbul
merhabalar ben bebek arabası almayı düşünüyorum kızım 2 aylık oldu hafif tek elle katlanan fazla yer kaplamayan birşeyler düşünüyorum kullanıp memnun kaldığınız markaları bana yazarsanız sevinirim modelinle birlikte birde ist avrupa yakasında uygun fiyata bulabileceğim yerleride yazarsanız sevinirim şimdiden cvp için tşklr

tam bi marka veremicem ama kraft ve chicco güzel
özellik olarak mutlaka şunlar ;
tam yatar durumu mutlaka ve mutlaka olsun (bizizmkinin yok ,hiç düşünemedik pişman oldum)
altında sepeti olsun (çok işe yarıyo)
yağmurluk şeffaf çadırı olsun
içi ferah ve rahat olsun
çok ağır olmasın ve baston tarzı olan arabalara bakabilirsin
ve sana bakabileceği ayarıda olsun istersen rüzgarlı havalarda kendine döndürürsün çok rahat olur, çokta önemli diil zaten bu özellikteki arabalar biraz daha ağır oluyo

en uygun fiyatı eminönündeki bebek mağzalarında veya fatih saraçhanede bulabilirsin

Son düzenleme:
tüm özellikleri taşıyan tek bir araba buldum..pierre cardin vip modeli..2080 vip..yalnız intrenetteki renginden daha güzel bir renk bulduk mağazada..hem yaz hem kış kullanılabilen,çok hafif,tam yatar,4 tekerdede manevra özelliği,tentesi açılabilir,çift yön,sepet,tek elle bir düğme ile açılıp kapanabilen,kapandığında dik duran,bagaja rahatça sığan..ayakaları uzatılan yer ayaralanabilen....yani aradığın her şey var...bebeğin içindeyken bile kaldırabilirsin..herkese tavsiye ettim aldılar..

sürüş inanalılmaz rahat..

bu rada peşin 325 ti sanırım o fiyata aldık..istanbulda daha ucuza eminim ki bulursun

bizde de pierre cardin enigma 2020 var
tüm özellikler onda da var, süper bir araba bence
çarşıya falan çıkıca çok sık rastlıyorum, tercih edilen bir model, tavsiye ederim ben de

Arkadaşlar bugün sordum Chicco'nun oto koltuğu ile birlikte 2li set. Gayet güzeldi. 479lira. indirimdeymiş. ınceledim çok kaliteli. Aklınızda olsun.

bizde de pierre cardin enigma 2020 var
tüm özellikler onda da var, süper bir araba bence
çarşıya falan çıkıca çok sık rastlıyorum, tercih edilen bir model, tavsiye ederim ben de

yaa ben yanlış yazmışım modelini..şimdi eşime sordum..benim dedğim de 2020 olacak 2080 değil..kusura bakma..

ShowImage

beach_baby_stroller.jpg

300_195979.jpg

Baby_Stroller.jpg

strolla.jpg

frogred.jpg

nurse-unno.jpg

Son düzenleme:
Zoom&

Bu ikiz arabalarına bayıldım. Çok şık duruyor.

Bende bundan aldım, çok memnunum. 360 a aldım, şimdi indirime girmiş 299 Çok üzgünüm çoook
Gerçekten çok kıvrak bir araba, ben çok memnunum ama sadece ön bar yok. Bebek büyüyünce sorun olurmu, yoksa kemerler yeterlimi olur zamanla göreceğiz artık.
Jokerden aldım..

ST12160BR.GIF

ben de tam baslik acacaktim pierre cardin enigmayi cok begendim kullana var mi diye. bu baslik bana gore olmus. tamam kararimi verdim. onsan alacam.

arkadaşlar sizi bilmemem ama ben araba alırken yepyeni almayacağım zaten çok kullanılmıyorlar o yüzden 2. el araba,oto koltuğu,yatak falan bir çok şeyi kullanılmış alacağım hemen büyüyorlar zaten.

biz toyikiden graco "ece r44" modelini aldik, arabayi hafif oldugu ,on tekerleri 360 derece donebildigi, cok kolay suruldugu,tek elle katlanabildigi , ana kucagi ile birlikte fiyati cok uygun oldugu icin aldik, 399 ytl, 5 nisana kadar alana 40 ytlde puan veriyolar

arkadaşlar bende araba alacağım bu başlık altında merak ettiğim bir çok şeyi öğrendim yanlız bişey daha var merak ettiğim. arka tekerleklerin çift veya tek olmasının ne gibi faydaları var kullananlar aktarabilirlermi lütfen

Bebe confort loola modelini kullanıyorum çok memnunum sürüşü katlanması çok kolay inanmazsınız günlerce gezdim ama bu araba bütün beklentilerimi karşıladı .En büyük tercihim çift yönlü kullanılabilmesiydi kesinlikle tavsiye ederim.

Bebe confort loola modelini kullanıyorum çok memnunum sürüşü katlanması çok kolay inanmazsınız günlerce gezdim ama bu araba bütün beklentilerimi karşıladı .En büyük tercihim çift yönlü kullanılabilmesiydi kesinlikle tavsiye ederim.

evet canım sana katılıyorumkaydirigubbakcemile5 bende bu kaydirigubbakcemile5arabadan kullanıyorum süper bişey ve çokkkkk rahat kukaydirigubbakcemile5llanımıfalan süper ben travel sistem aldım 850 tl ama çok memnunum bebişim içinde çok mutlu :nazar: :nazar:

buda arabanın resmi tekli olarak fiyatı jokerde 599 ytl

bende bebe confort aldım.ama daha kullanmadık.bebeğim gelsin ilk önce.ama memnun olmanıza çok sevindim.çünkü ben görüntü olarak çok beğeniyordum.alırken satıcı gösterdi.katlanması filan çok kolay ana kucağını takıp çıkarmakta.sürüşüde iyi diyorsunuz.o zaman süper

Back