Bebek arabası önerileri???

nazendeim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
82
1
46
Kocaeli
arkadaşlar bebek arabası alıcam..
şu an 3 seçenek var aklımda
1..maxi cosi taxi citi
2..chicco liteway
3..mclaren techno

hangisini tavsiye edersiniz??
ya da daha kullanışlısı varsa ne önerirsiniz?

bu markalar hakkında fikrim yok ama benimki babyhope marka çok memnunum tevsiye derim..1 yıldır kullanıyorum bi sorunum olmadı..

bende babyhope uc tekerlekli bebek arabasini kullaniyorum.
cok rahat kullanimi ve cok hafif.
tek dezavantaji tek tarafli olmasi...

Maxi Cosi Taxi City kullanıyorum. Kullanımı, sürüşü herşeyi çok rahat ama kapanması zor ve kapanmış haliyle çok yer kaplıyor.
Tek elinizde bebekle arabayı kapatmanız mümkün değil mesela. Almaya karar verirseniz aklınızda olsun..

Ben henüz doğum yapmadığım için kullanmadım ama alırken biz de maxi cosi ve maclaren arasında kararsız kalmıştık. Sonunda maclaren aldık. Daha az yer kaplayacağını düşündüm. Maxi cosi de çok güzel ama tekerlekleri çok büyük. Ana kucağı ve araba koltuğu olarak maxi cosi almakla beraber araba için maclareni tercih ettim.

Maxi cosi ve chicco'yu mağazada inceledim..
İlk izlenimlerim şunlar
-Maxi cosi geniş, rahat,sürüşüde güzel ama biraz sarsıntılı gibi geldi bana..Yani sanki vidaları iyi sıkılmamışta emanet duruyor gibi..Bir de kapanması zor ve çok yer kaplıyor. Yarı kapalı gibi duruyor.
-Chicconun içi biraz daha küçük.Sanki çocuk biraz yapılanınca içine sığmazmış gibi duruyor..Ama manevrası falan harika..Sıra sıra bebek arabaları dizili küçücük alanda bile 360 derece döndü araba resmen.Birde kapanması çok rahat..arabayı indirince zaten otomatik kitli kalıyor..Ve tekerlekler yerde kaldığı için bir kucağında çocuk olsada diğer elinde arabayı sürükleyebilirsin..Taşımana gerek yok..
Mclarenı inceleme şansım olmadı henüz..

Kesinlikle chicco lite way diyorum.Yeni dogmus bebegi rahtalikla yatirabilirsiniz.Ben ikizlerim var 28 aylik ve iisede 15 kilo.Cok kolay tasimasi cevirmesi.ikizlerim icin ikiz arabasi kullaniyorum hala ikiz arabsindan sonrakus tuyu hafif geldi bu araba.Hrnuz dogum yapmadim bu bebek arabasini dogucak oaln bebegime kullanicam.
Amerikaya yeni geldi bu araba ama burdaki hanimlarinda ellerinde surekli gormeye basladim.Ben almadan oncede burdaki anneleri cevirip soruyordum memnunmusuz diye cok iyi dediler bana.

Bu arada ikizlerim tek tek cikarip denedim 15 kilo olmalarina ragmen cok kolay suruluyordu.

■Markası: Inglesina
■Üretim Yeri: İtalya
■Markanın Ait Olduğu Ülke: İtalya
■Baston şeklinde katlanabilen ve dik olarak ayakta durabilen lüks bebek arabası
■YENİ!!!-Bebeğinizin bakışlarını görebilmek, ona güven vermek ve gülümsemek, onun dünyayı keşfetmesine ve izlemesine tanık olmak; Zippy FREE ile artık bebeğiniz ve siz hem özgür hem hızlı hem de mutlusunuz...Inglesina Zippy bebek arabasının iyi bilinen pratik özellikleri ile günümüz annelerinin gerçek gereksinimlerini birleştiren Zippy FREE, kompakt boyutlarda ve mükemmel teknik özelliklerde bebek arabası olarak karşınızda
■YENİ!!!-Zippy FREE bebek arabasının kendisini eşsiz kılan özelliklerine ilaveten önemli bir başka özelliği de oturma ünitesinin çift yönlü olarak takılabilmesi ve böylece bebeğin ister annesine isterse de sokaklara bakacak şekilde oturtulabilmesidir
Zippy Free İçeriği
■YENİ!!!-Entegre alış veriş fileli şase
■YENİ!!!-Bardaklık
■YENİ!!!-Çift yönlü oturma ünitesi (hem anneye hem de sokağa bakacak şekilde takılabilir)
■YENİ!!!-Bebek arabası tentesi
■YENİ!!!-Dolgun kumaşlı ayak örtüsü
■YENİ!!!-Bebek arabası yağmurluğu

2 gün oldu çok kulanışlı aldığım firmanın sitesinden kopyaladım sizde bir bakın pişman olmayacaksınız artık ana kucağı şart arabada evde her yerde kulanan varsa yorumlarını bekliyorum 2 çocuğumdada kulanmak istiyorum

merhabalar.kızım 7 aylık ve biz ilk olarak Chicco Trio Living Auto Fix Completo Travel Sistem Fuego,biz aldığımız zaman fiyatı 1,500liraydı,şimdi Maclaren Quest Sport Bebek Arabası Black Kiwi/Lime aldık,diğerine çokkk hafif ve kullanışlı,bizimki 6. aydan sonra kullanılıyor,ama 0 aydan itibaren kullanılanı var mesela Maclaren Techno XLR Bebek Arabası gayet güzel,sakın chicco-maxi cosi-quinny alma,sonrasında zaten baston puset tarzı bişey alıcaksın,bence boşuna kendini yorma.diğerleri ağır oluyor,katlanınca yer kaplıyor,hayırlı alışverişler.

trio linig avantajliurunler.com-trio living sitesinde 1.249 tl ye hemde 10 taksite veriyorlar.üstelik ücretsiz kargo vede turkcell 75 dk hedyeli.bence kaçırmayın derim.aynı kaliteyi ucuza alın derim kızlar.
sağlıklı günler hepinize.

maclaren techno xt aldım.. birkaç kez kullanabildik henüz bebeğim 1 aylık.. inanılmaz rahat bir sürüşü var katlaması cok kolay en önemliside cok hafif. üstünde kendi tentesi var bebiş uyuyunca körüklü sistemini açıp aşağı kadar cekebiliyorsunuz güneşten vs. korumak için. tek kötü yanı aşagıdaki sepeti cok küçük benim bebek çantam sıgmadı.. almadan önce cok düşündüm bu paraya değermi diye ama simdi iyiki almışım diyorum.

merhaba arkadaşlar bende ınglısına kullanıyorum 6 aydır biz bizden önce doğum yapmış 3 arkadaşın tavsiyesiyle aldık.çok memnun kaldık.bebeklerin mercedez i diye söyleniyor...............py free olanını öneririm çok sağlam kaliteli tek elle açma ve kapama özellikleri var.bu konuda ödüllü bir araba.tüm tekerleri 360 derece dönebiliyor isterseniz sadece düz konumda ayarlıyorsunuz.fren sistemi filn var elle tutma yerleri ayarlanabilir.acayip rahat anlicağınız tam bir teknoloji hartikası sanki

ben bi bebek arabası aldım markası jane size bunu tavsiye edebilirim. Çok kaliteli ve kullanışlı bir araba. Modeli Jane rider strata tavel set deniyor. Oto koltuğu ile beraber kullanılabiliyor bu özelliği çok güzel. ve hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar

Merhabalar ben 17 haftalık hamıleyım bebek arabası arastırıyorum.wei-b 1010 travel puset bebek arabasını kullanan varmı.yada onerdıgınız tercihim 3 tekerlekli ve katlandıgında baya bi küçülebilen bir de hafif istıyorum.
şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar bebek arabası alıcam..
şu an 3 seçenek var aklımda
1..maxi cosi taxi citi
2..chicco liteway
3..mclaren techno

hangisini tavsiye edersiniz??
ya da daha kullanışlısı varsa ne önerirsiniz?

Kesinlikle chicco littleway. cunku fiyata da bakmak lazım. fiyat performan olarak baktıgımızda chicco cok iyi. ayrıca hafif. bende chicco littleway travel sistem var. "anne lutfen" die bi internet sitesinden aldım. piyasadan cok ucuza geldi. bence internete bakmadan alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…