• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebek arabası mucizesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sule-46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
1.403
5
116
Kahramanmaraş
Bilgisayar odasında yatan 300 küsür milyonluk hantal bebek arabamız bir işe yaradı sonunda.Biraz evde dolaştırayım dedim kızımı,çorbasını vermeyi denemiştim ,1 kaşık aldıktan sonra bırakmıştı.Ona devam edeyim edeyim dedim,açtı ağzını:DSonra oyun.Gözden kaybolup "Geliyorum,geliyorum"yaparak gülerken ağzını açıyo tabi,kaşık ağıza girer:)Sıkılınca başka odaya geçiş,aynı yönteme devam.Ve sonuç %90 başarılı.
Sonra dolaştırmaya devam ettim,salonumuzu gezerken uyudu:):) meleğim .

çok iyi bi yöntem bulmuşsun benim bebişte bu aralar pek yememeye başladı bendemi bu yönteme başvursam :))

ne güzel bir yöntem..
bu bebkler anneleri Albert Einstein gibi yapıyorlar değilmi?kaydirigubbakcemile3

ne mutlu sana canım bebekler sürekli farklı şeyler istiyorlar işte bu arada maraşlımısın ben maraşlıyımda :utangac:

Back