• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek arabası kullanan anneler lütfen yardım

nemoda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
146
1
96
İstanbul
2 bebek arabası arasında kararsız kaldım biri kraft lite 4 , bu araba sadece 5kg ve çift yönlü diğeride chicco multi way . 2si de aşagı yukarı aynı fiyat , chicco gayet konforlu görünüyor bir de kraft arabaların çok çabuk eskidiğini söyleyenler var.chiccoyu almak istiyorum ama tek yönlü olması çok problem yaratır mı? kullananların en çok bu konudaki yorumlarını merak ediyorum.Sizin arabanız çift yönlü mü ?öyleyse bu özelliğini çok kullanıyor musunuz veya değilse bir eksikliğini hissettiniz mi? Umarım cevap alabilirim, şimdiden teşekkür ederim.

tek yön çift olayını bilmem ama hangisi en hafifse onu seçin derim ben.
zira bazen arabayı çocukla birlikte kaldırmanız gerekebiliyor.

canım bende ilk olarak kızıma kraft venüs travel sistem araba aldım ama aldığıma pişman oldum koltuk düzeyi ve döşemesi kötü kızım hiç rahat etmedi arabada sürekli ağladı en sonunda chicco multiway puset aldım o kadar rahat ki bebeğim içinde huzurla uyudu ve gezsi kızım 2.5 yaşında hala rahatlıkla ve güvenle kullanıyorum

saol canım cevapladığın için aslında ben de kraftla ilgili çok şikayet duyuyorum ama multiway in çift yönlü olmaması beni düşündürüyor.Bir yandan da fiyat olarak uygun ve çok konforlu duruyor.Bebeğim henüz doğmadı ben şu çift yönün ne kadar önemli olduğunu kestiremiyorum. Bir yandan da forumda mutlaka çift yönlü olmalı diye yorumlar var.çok kararsızım.

bende multiway aldım evet çok rahat sürüşü çok güzel ama agır bir araba ben 3 kilo dandik bir baston aldım tekrardan.ama asansörlü bir evdeyseniz çok sorun olmaz.tek yönlü olmasında bence sorun yok.kış içinde güzel ,kışın yine multiyi kullancaz ayak örtüsü yagmurlugu çok korunaklı bir araba..
ama ben chicco litewayide tavsiye ederim daha hafif ben şimdi olsa litewayi alırdım ön tekerlegi tek ve ön barı yok diye almamıştım ben..litewayide deneyin birde bebeginiz nezaman dogacak ona göre karar verin.krafttansa chicco herzaman iyidir bence..
birde arabanın gereksiz oldugunu düşünüyorlar bence çok gerekli zira ben ocak ayında dogum yaptım ve 20 gunlukken başladım alışveriş merkezlerine gitmeye anakucagında kimse taşıyamaz araba çok işimizi gördü..
ben çift yönlü olmasına da çok takılmadım açıkcası.multiway çok tavsiye edilen bir arabaydı aldım.birde aracınız varsa bagajına olurmu diye deneyin gerçi tekerlekleri çıkıyor ama biraz arazi içinde yapılmış bir araba multi çok kaba tekerlekleri ve rahat sürüş saglıyor.

Son düzenleme:
saol canım bebeğim İnşallah eylülde doğacak , kış bebeği olacağı için ben de multiway i çok korunaklı buldum ama arkası tam yatıyor mu? onu bilmiyorum . o da önemli erken dönemde kullanmak için.genelde çift yönlü tavsiye edildiği için ben de şartlandım sanırım ama bakıyorumda piyasadaki modellerin çoğu tek yön. e demekki bu kadar insan tek yön kullanabiliyor diyorum bazen de .

Son düzenleme:
canım zaten multiway 0+ yani dogumdan itibaren kullanılıyor..tam yatıyor 5 kademe yatıyordu sanırım yanlış hatırlmaıyorsam..dedigim gibi kraft yerine kesinlikle chicconun herhangi bir markasını alabilirsin..yada maxicosi falan var onlara bak..multiway işini görür ama dedigim gibi başka modellere de bak.litewayi incele.birde biz fatihta saraçhaneden almıştık iyi pazarlıkla iyi bir rakama alabilirsin hem taksitte yapmışlardı..maclaren falanda bakabilirsin..istersen gitme imkanın varsa git gez orayı fikir olur sanada..

Ben de chicco liteway aldım açıkçası hiç memnun değilim kızım 6.5 aylık oldu yeni yeni kullanmaya başlayabildik. Çünkü küçükken sizi görmek istiyor alışverişte falan, biz kızımızı hep kucağımızda taşımak zorunda kaldık. O yüzden çift taraflı olması en güzeli. Ben de diğerlerine göre daha hafif diye onu almıştım ama şimdiki aklımolsa asla almam. Biraz pahalı ve ağır ama Bebe comfort lolayı öneririm, süper bir araba bence. Çünkü 50 liraya bile baston puset bulabilirsin sonrasında ilk aylar çok önemli... Bir de bebe comfort'un şu avatajı var ana kucaklı bir araba, ana kucağı zaten şart oto koltuğu olarak kullanabilmek için. Kızımız ana kucağında uyuyor arabasına alalım derken uyanıyor ya da tam tersi. Bence bunu da göz önünde bulundırulması lazım. Eğer evinizde asansör varsa böyle ana kucaklı bir set almayı düşünün derim. Bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle...

Son düzenleme:
kesinlikle çift yön diyorum şahsım adına konuşuyorum . çokrahat ettim. güneş geliyor, rüzgar oluyor. anneyi görmek istiyor şipşak çeviriyorsun.kraft aldım ben ağırlığı dışında mükemmel diyebilirimkaydirigubbakcemile2

ben de kraft almanı tavsiye ederim hem çift yönlü hem de koruma barı var önünde. benim kuzum kendini bağlatmıyor çok sıkılıyor. çocuğun kişiliğine göre önünde koruması olması şart olabiliyor.

Back