Bebek arabası karmaşası

pofi92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
2
1
32
kızlar merhaba:) ben aranıza yeni katıldım. Konuyu doğru yeremi açtım emin değilim 35 haftalık hamileyim bebek arabası alıcam. Casual cadillac air ve Kraft fit travel arasında kaldım. 200 lira fark var arasında ondan parası konusunda problem yok. Ama kullanış açısından ömürlüğü açısından hangisini önerirsiniz? Benim gönlüm kraft tan yana ama emin olamıyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz Teşekkürler

Casual cadillac air var bende ama çok ağır, hem bebek hem araba zor oluyor eve çıkartması. Asansör varsa dert değil de, bizde yok. Oğlum oturmaya başlasa gidip baston alacağım. Bir de casual fazla geniş, özellikle avmde vs zor oluyor. Sürüşü ise güzel, rahat. Oğlum da seviyor arabasını.

Casual cadillac air var bende ama çok ağır, hem bebek hem araba zor oluyor eve çıkartması. Asansör varsa dert değil de, bizde yok. Oğlum oturmaya başlasa gidip baston alacağım. Bir de casual fazla geniş, özellikle avmde vs zor oluyor. Sürüşü ise güzel, rahat. Oğlum da seviyor arabasını.
Teşekkür ederim :)

kızlar merhaba:) ben aranıza yeni katıldım. Konuyu doğru yeremi açtım emin değilim 35 haftalık hamileyim bebek arabası alıcam. Casual cadillac air ve Kraft fit travel arasında kaldım. 200 lira fark var arasında ondan parası konusunda problem yok. Ama kullanış açısından ömürlüğü açısından hangisini önerirsiniz? Benim gönlüm kraft tan yana ama emin olamıyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz Teşekkürler

Casual storm ya da vista gb hem travel hem baston olanlara goz gezdirmeni oneririm.
Ziraa şıklık bi yere kadar :)))))))))
O puset sirinligi bizi kandiriyor ama onemli olan sonrasi.
Inglesina Trilogy'de hoş.
Yani pusetten sonra kullanacagin buyuk kisimla araba kapansin ve bu kapanmadan kastim sadece ikiye katlanmasin toplansin.Sadece evden cikis giris olarak dusunme dedigim buyuk halini kullanirken gittigin her yerde kolaylik saydiklarim.

Kızlar bende bebek arabası seçeneklerini ikiye düşürdüm. biri chicco trio sprint diğeri cadillac air trona. ikisini de gözlemledim ancak deneyimli annelerden yorum bekliyorum. chicco ilerleyen zamanda baston pusete dönüşüyor ayrıca portbebe de ana kucağı gibi arabaya sabitleniyor. Doğumdan itibaren kullanmayı düşünüyorum. Cadilllac da kolay kapanıyor vs. Çok denkler anlayacağınız.. Bir yorumda bulunursanız sevinirim aşağıya bırakıyorum videoları
chicco trio sprint

cadillac air trona

X