Doğuma Hazırlık bebek arabası için yardım lütfen....!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

amin canım inşallah.. aa aydınlı mısın yoksa? Ben aydınlıyım aslen. Baktığımız mağazada kaldırıp kapatmayı filan denememiştim ama biraz hantal gelmişti bana açıkçası görünüşü. tek başıma kapatıp açabilir miyim diye düşündürmüştü, bu iyi oldu. Bizim baktığımız yerde 1149 tl idi. Ben de en geç bir iki haftaya alıcam büyük ihtimalle, hayırlısı bakalım.

yok kuzum aydınlı değilim eşim işi nedeniyle burdayız evt canım bayan bize her açıdan arabyı gösterdi evet biraz büyük ama çok gösterişli ve kullanışlı olduğu kesin biz eşimle çok memnun kaldık inşş sizde memnun kalırsınız canım aldığın da yazarsınız buraya
nette ki fiyatı da 1.149 belki kargo payını da ilave ediyolar

Memleketten uzakta olunca, 'aydın' ı görür görmez atladım resmen ben de şuan samsunda yaşıyorum, öğretmenim burda. tabii alınca yazıcam mutlaka. evet nette de nerdeyse bütün sitelerde aynı fiyat. Biz burada joker mağazasında bakmıştık orada da öyleydi. Benim de aklıma takılan; şu anakucağı(oto koltuğunu) yeterince kullanabilecek miyim acaba diye düşünüyorum :44: malum çalışıyorum, ilk birkaç ay da yaza denk gelse de bebeği fazla dışarı çıkartıcamı zannetmiyorum. kullanamadan büyürse yumurcak içim gidecek, verdiğimiz paraya :26: baya kararsızım yani doğmadan travel sistem almak konusunda :44:

anladım canım valla bence ana kucağında 7 yada 8 aya kadar yatabilir gibime geliyor bende emin değilim ama portbebesi çok harika içi çok geniş asıl yaz ayında akşamları çıkartırız bebişleri serinlesinler diye hep evde oturacak değiliz ya ben 40 çıkınca pek evde oturmayı düşünmüyorum

biz dün akşam arabamızı katlayıp kenara kaldırdık yoksa bebiş doğmadan arabayı biz bozacağız ileri geri yürütmekten

ana kucağını kimi bebek pek sevmiyor, kimisi de bayılıyor uzun süre kullanışlı oluyormuş. biraz şans işi neticede her bebeğin huyu tüyü farklı işte :107:
Aydın'da yaşıyor olsam bir an bile tereddüt etmiycem, bizim burda hepi topu bir ay yaz oluyor aklımı karıştıran da o aslında biraz :44: neyse en azından olabilecek alternatifleri netleştirdim kafamda bu da almanın yarısı denilebilir sanırım :)
ay canım insan çok hevesli oluyor elde değil ki, ben yavaş yavaş kıyaftlerini filan almaya başladım, geçen hafta 2 gün boyunca geldim gittim baktım, sevdim aldıklarımı

tabi canım herşey bebeğin keyfine kalmış inşş sever alışır arabasına karadenizi biliyorum canım sürekli yağmur ve hava hep kapalı benim abimin eşi giresunlu gittiğimiz de güneşi çok nadir görüyoduk
benim kızımın bütün kıyafetleri tamam canım ben biraz aceleci davrandım hepsini aldım rabbim inş giydirmemizi de nasip eder sağlıklı günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…