• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık bebek arabası için yardım lütfen....!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hasretim_

الوارث Ya Vari
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
2.488
42
48
İzmir
eşimle bebek arabası konusun da baya bi karasız kaldık biz KRAFT TWİST RLX TRAVEL SİSTEMİ beğendim ama satıcı bu arabanın çok sorunlu olduğunu tekerleklerinin patladığını ve orta da dönen gövdenin sürekli bozulduğunu söyledi ne yapacağımızı bilemedik....
bide bize WOLLEX markasını önerdi

bu iki arabayı kullanıpta memnun olan yada olmayan var mı arkadaşlar :26:

Arabaları kullanmadım ama biz de eşimle dün maģazada aynı arabayı beģendik bizimle ilgilenen satıcı da ortadaki dönen kısımdan dolayı şikayet aldıklarını söyledi. Biz de kararsız kaldık. yoksa birçok yönüyle içimize sinmişti kraft. Kullananlar varsa yorumlarını alabilir miyiz cidden

Benmi eşim de en çok tavsiye edilen ve sağlamlardan birnini wollex olduğunu söylüyor ama benim içime tam sinmedi çünkü hantal görünüyor gibime geldi. Arka tekerlekleri kocaman. Ben Casual cadillac travel sistem i cok beğendim ama kk da bazıları pek memnun değiliz gibi yorumlar yapmışlar. Arada kaldım :S Ben casual cadillacı cok beğenmiştim yaa kibar görünüyordu. Wollex kaba ama sağlam bir de o var. Kraft içinse herkes hemen hemen aynı fikirde

Arabaları kullanmadım ama biz de eşimle dün maģazada aynı arabayı beģendik bizimle ilgilenen satıcı da ortadaki dönen kısımdan dolayı şikayet aldıklarını söyledi. Biz de kararsız kaldık. yoksa birçok yönüyle içimize sinmişti kraft. Kullananlar varsa yorumlarını alabilir miyiz cidden
benim de canım aklımı tek karıştıran kısım 360 derece dönen orta gövde ama şöyle de bişey var bişeyi ne kadar iyi kullanırsan o kadar ömrü uzun olur memnun olan da var olmayan da var bu bide şans işi :26:eşimle pazar günü dışarıya çıktık tabi gözümüz herkesin bebek arabsın da:1: en çok gördüğümüz arabaydı demek ki memnun olanlar da var :34:
Benmi eşim de en çok tavsiye edilen ve sağlamlardan birnini wollex olduğunu söylüyor ama benim içime tam sinmedi çünkü hantal görünüyor gibime geldi. Arka tekerlekleri kocaman. Ben Casual cadillac travel sistem i cok beğendim ama kk da bazıları pek memnun değiliz gibi yorumlar yapmışlar. Arada kaldım :S Ben casual cadillacı cok beğenmiştim yaa kibar görünüyordu. Wollex kaba ama sağlam bir de o var. Kraft içinse herkes hemen hemen aynı fikirde

1 haftadır bizim de kafamız çok karıştı iyice kararsız kaldık ...az önce bi mağazaya gidip wollex baktık çok kaba geldi bana ayrıca arka tekerlekleri de acayip büyük ve aynı şekil de portbebesi de kumaş kalitesi de iyi değil gibi ne ayak örtüsü ne yağmurluk nede bebek için dolgulu şiltesi var ayrıca dikkatimi çekti ayak koyma yeri de yok :26:

sen Kraft için ne düşünüyosun olumlu yorum da var olumsuz yorum da var :31:

lütfen arkadaşlar kullanan varsa yorum yapsın bilgilendirsin bizleri :26::26:

lütfen arkadaşlar kullanan varsa yorum yapsın bilgilendirsin bizleri :26::26:

Ben de kraft için şikayetleri duydum epeyce onu kastetmiştim yani olumsuz benim için. Wollexi birebir görmediğim için kumaşını falan anlayamadım tabi ama cok büyük ve hantal olduğu netten bile anlaşılıyor...
casual cadillac a baktın mı hiç sen?

Ben de kraft için şikayetleri duydum epeyce onu kastetmiştim yani olumsuz benim için. Wollexi birebir görmediğim için kumaşını falan anlayamadım tabi ama cok büyük ve hantal olduğu netten bile anlaşılıyor...
casual cadillac a baktın mı hiç sen?

hıı anladım canım:26:wollexi ben bugün gittim gördüm hiç iyi gelmedi bana 2 araba arasında kalmış durumdayım:53: casual cadillac hiç bakmadık kuzum bi yorumda yapamıcam :31:

hıı anladım canım:26:wollexi ben bugün gittim gördüm hiç iyi gelmedi bana 2 araba arasında kalmış durumdayım:53: casual cadillac hiç bakmadık kuzum bi yorumda yapamıcam :31:

Sen de şimdi görüp de hem kabalığını onayladın hem de kumaşı falan yi değil dyince ben eledim wollexi. Kraftı satıcılar da artık önrmiyor biliyor muusn yani sürekli şikayet geldiğini söylediler

Sen de şimdi görüp de hem kabalığını onayladın hem de kumaşı falan yi değil dyince ben eledim wollexi. Kraftı satıcılar da artık önrmiyor biliyor muusn yani sürekli şikayet geldiğini söylediler

yani bire bir gördüğüm için kumaş kalitesi hiç güzel değil adi bi bezden yapılmış yağmurluk gibi duruyo tabi herkezin bakış açısı farklı canım o kadar para veripte sorasında pişman olmak istemem zaten özellikleri kraftla biberi aynı yapılmış ama malzeme kötü:31:ben geçen hafta kraftın mağazasına gittim herkezin çok memnun olduğunu hatta arabayı almak için sıraya girdiklerini bile söyledi çok pahalı olduğu için istenilen renk siparişle getiriliyomuş zaten dolar bazından satılıyo arabalar

valla eşimle sürekli düşünüyoruz ne yapsak hangisine karar versek :26:

vallahi arkadaşlar benim 3.5 yaşında kızım var kraft aldım arabasını ve hala kullanıyorum görumcemde ikiz arabasını aldı kraftın cok memnun ben yine bebek bekliyorum bu sefer chicco nun tam takım arabası var yatak takılıyor puseti cantası felan var içerisinde 1500 tl ye aldım onu da kullananlardan duydum cok memnun kalmışlar

Kraf=hasretim;34189305]benim de canım aklımı tek karıştıran kısım 360 derece dönen orta gövde ama şöyle de bişey var bişeyi ne kadar iyi kullanırsan o kadar ömrü uzun olur memnun olan da var olmayan da var bu bide şans işi :26:eşimle pazar günü dışarıya çıktık tabi gözümüz herkesin bebek arabsın da:1: en çok gördüğümüz arabaydı demek ki memnun olanlar da var [/QUOTE]
Aynen canım katılıyorum kullanmadan kullanmaya farkbolur şüphesiz dediğin gibi şans işi de biraz. Ay evet ya biz de aynıydık gözümüz milletin bebek arabalarındaydı sürekli biz de cok fazla karşılaştık Kraftın bu modeliyle dolaşırken. Demek ki tutuluyor.Ama satıcı da kafamı karıştırdı bi kere işte. Ucuz birşey de değil ki, Begenmezsem atar yenisini alırım desen. İcim gider satıcının dediği gibi de olursa. Çok kararsızım alıp almamskta.

vallahi arkadaşlar benim 3.5 yaşında kızım var kraft aldım arabasını ve hala kullanıyorum görumcemde ikiz arabasını aldı kraftın cok memnun ben yine bebek bekliyorum bu sefer chicco nun tam takım arabası var yatak takılıyor puseti cantası felan var içerisinde 1500 tl ye aldım onu da kullananlardan duydum cok memnun kalmışlar
tavsiyen için çok sağol kuzum senin kullandığı kraftın twist rlx modeli mi canım :34:
Kraf=hasretim;34189305]benim de canım aklımı tek karıştıran kısım 360 derece dönen orta gövde ama şöyle de bişey var bişeyi ne kadar iyi kullanırsan o kadar ömrü uzun olur memnun olan da var olmayan da var bu bide şans işi :26:eşimle pazar günü dışarıya çıktık tabi gözümüz herkesin bebek arabsın da:1: en çok gördüğümüz arabaydı demek ki memnun olanlar da var
Aynen canım katılıyorum kullanmadan kullanmaya farkbolur şüphesiz dediğin gibi şans işi de biraz. Ay evet ya biz de aynıydık gözümüz milletin bebek arabalarındaydı sürekli biz de cok fazla karşılaştık Kraftın bu modeliyle dolaşırken. Demek ki tutuluyor.Ama satıcı da kafamı karıştırdı bi kere işte. Ucuz birşey de değil ki, Begenmezsem atar yenisini alırım desen. İcim gider satıcının dediği gibi de olursa. Çok kararsızım alıp almamskta.[/QUOTE]

evet dediğin gibi gerçekten çok pahalı beğenmedin atıp geçilecek bi araba hiç değil verilen paraya yazık olur :30:ben yarın bi kez daha kraft bakmaya gidicem tedaylı inceleyip kısmetse alırım çokta aklımı karıştırmakta istemiyom eşim bana şans işi diyo kısmet artık :31:bizim satıcı da arabayı öve öve bitiremedi :26:
yarın alırsan yine paylaşırım burda :34:

evet dediğin gibi gerçekten çok pahalı beğenmedin atıp geçilecek bi araba hiç değil verilen paraya yazık olur :30:ben yarın bi kez daha kraft bakmaya gidicem tedaylı inceleyip kısmetse alırım çokta aklımı karıştırmakta istemiyom eşim bana şans işi diyo kısmet artık :31:bizim satıcı da arabayı öve öve bitiremedi :26:
yarın alırsan yine paylaşırım burda :34:

İnşallah iyi çıkar canım gönlünü ferah tutmaya çalış sen rahat ol çok ince eleyip sık dokuma. Çok hesap kitap yapıp inceleyince de bu sefer illa bi ugursuzluk, arıza çıkıyor sanki. İnşallah memnun kalırsın alırsan. Bizimle de paylaşırsın fikirlerini :34:

İnşallah iyi çıkar canım gönlünü ferah tutmaya çalış sen rahat ol çok ince eleyip sık dokuma. Çok hesap kitap yapıp inceleyince de bu sefer illa bi ugursuzluk, arıza çıkıyor sanki. İnşallah memnun kalırsın alırsan. Bizimle de paylaşırsın fikirlerini :34:

evet canım aslında en doğrusu bu olacak galiba ne kadar çok araştırırsak o kadar fazla akıl karışıklığı olacak artık şansa gidip alacağız :34:
tabi canım alırsam mutlaka sizinle de paylaşacağım :31:

Kızlar geçen hafta bir mağazada gördüm Kiddy marka bebek arabaları vardı. Normalde oto koltuğu üreten bi marka duydunuz mu bilmiyorum. Bende bikaç kere alışveriş sitelerinde görmüştüm. Bi modeli çok hoşuma gitti. Baston tipi ama o kadar ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ki çok beğendim. Isterseniz travel olarakta kullanabilirsiniz oto koltuğunu da alarak.Fiyatta 500 küsürdü tek araba olarak.Yaninda uyku tulumu hediyeydi arabayla birlikte kullanabileceginiz onu da ayrı almaya kalksaniz 200 lira civarindaydi.Bi araştırın derim.

kızlar biz bugün bebek arabamızı aldık rabbim sağlıcakla kullanmasını nasip etsin inşşş :52::52::52::52:

hangisinden aldınız canım kraft twist rlx mi?

evet canım ondan aldım ama iyiki de almışım araba sanki tank gibi gören hayran kaldı :16:akşam eşimle arabayı denedik müthiş pratik ve çok rahat çok kullanışlı hiç zorlanmaıyosun ve şürüşü çok keyifli amortisörlü olduğu için araba hiç sarsılmıyor manevra yeteneği çok fazla şimdilik evde ancak bunları keşfettik sonrası inşş kızımız doğduğun da :16:
arabamızı arka odaya park ettik minik sahibini bekliyoruz :21::21:

evet canım ondan aldım ama iyiki de almışım araba sanki tank gibi gören hayran kaldı :16:akşam eşimle arabayı denedik müthiş pratik ve çok rahat çok kullanışlı hiç zorlanmaıyosun ve şürüşü çok keyifli amortisörlü olduğu için araba hiç sarsılmıyor manevra yeteneği çok fazla şimdilik evde ancak bunları keşfettik sonrası inşş kızımız doğduğun da :16:
arabamızı arka odaya park ettik minik sahibini bekliyoruz :21::21:
Hayırlı olsun canım kızçenle birlikte sağlıklı güzel günlerde keyfini sürmeniz dileğiyle :) ben henüz tam karar veremedim ama büyuk ihtimal ben de onu yada chicco lite way plus alıcam gibi. Hayırlısı bakalım.sen nereden ne kadara aldın canım. Bir de ağırlığı ve katlaması nasıl pratik mi?

Hayırlı olsun canım kızçenle birlikte sağlıklı güzel günlerde keyfini sürmeniz dileğiyle :) ben henüz tam karar veremedim ama büyuk ihtimal ben de onu yada chicco lite way plus alıcam gibi. Hayırlısı bakalım.sen nereden ne kadara aldın canım. Bir de ağırlığı ve katlaması nasıl pratik mi?

çok tşk ederim canım inşş rabbim o günleri de görmemizi nasip eder :16::16:darsı başına inş sende bi an önce kararını verirsin :34:ben aydından aldım canım 1.200 tl ağırlığı falan hiç yok ben tek elimle bile kaldırabildim hele doğumdan sonra rahat rahat taşıyabilirim arka tekerlekleri bagaja sığsın diye çıkabiliyor daha da küçük oluyo :34:

Back