• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek arabası için yardım lütfen :(

neserkan

Guru
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
411
381
323
36
kızım 2 aylık bebek arabası almayı düşünüyoruz hangisinden memnun kaldınız ?

kraftın yeni bebek arabası çıkmış twist air die çok beğendim ben çok hoş duruyor. bende de kraft cozy travel araba kullanıyorum.kraftın bebek arabaları gerçekten kaliteli oluyor ben kullanan biri olarak tavsyie ederim.

Bütcenizi bilemiyorum ama size önerecegim arabanin her bakimdan cok iyi oldugunu biliyorum.hartan s topline...
türkiye`de var midir bilemiyorum ama eger bulursaniz, mali olarak da zorlanmazsaniz mutlaka bunu alin derim

Biz e bebek ten nobler marka travel sistem araba aldik.bebekken pusetin arabaya takilmasi avantaj rahat ediyorsun.ama travel sistemler gunluk kullanim icin pek uygun degil cunku biraz agir.

Canım ben de Kraft'ın arabasını kullandım Bebehits diye bi internet sitesinden almıştım çok da yardımcı olmuşlardı. Kraft Twist kullanıyorum ben travel sistem dedikleri arabalardan. Ben aldığımda Twist Air modeli çıkmamıştı görmedim onu hiç. Ama Twist'ten çok memnunum. Kızım büyüdüğünde de kullanabileceğim bi araba. Kraft'ın arabaları güzel gerçekten biz çok memnunuz canım. Öneririm. :1:

Mrb.bebeginiz büyümüş size yönetim su.agir olma sin arabanin bagaja sigsin tekerlekleri çok küçük ve ince olma sin. Düz yatabileniy alin ve sunu unutmayin bu çocuk agirlascak ve boy atacak. Slm

Mrb.bebeginiz büyümüş size önerim
su.agir olma sin arabanin bagaja sigsin tekerlekleri çok küçük ve ince olma sin. Düz yatabileniy alin ve sunu unutmayin bu çocuk agirlascak ve boy atacak. Slm

Back