biz enigma 2010 modelini aldık çoooooooooooookkkkk memnunuz. çok hafif tek elle taşıyabiliyorum. bazı arkadaşlar tekerlekleri ayağımıza çarpıyor diyorlar . aslında tekerlekler arası mesafe az olduğu için adımları büyük olan arkadaşların ayağı çarpabilir belki. bizde öyle bir sorun olmadı. tek elle açıp kapatıyorum. apartmanda yaşadığım halde merdivenlerden (apartman dışındaki sokağa inen merdivenler en çok ordan nasıl ineceğim diye korkmuştum ) bir elimde 5 aylık oğlum diğer elimde arabamız (kapalı halde) inebiliyoruz . hemen tek düğmeyle açıyorum. ilk gün biraz acemilikten zorlandık . çünkü çok teferruatlı ama 2. gün hemen alıştık. tavsiye ederim
pierre cardin ps 709 bebek arabası kullanan varmı?
ben bundan önce pieer cardin ps 650 kullandım çok kötü bir araba bebeğim düşme tehlikesi geçirdi bilginize.
ben de int. yılın en iyi arabası dediği için aldım 2 yıldır kullanıyorum memnunum.ayrıca tentesinin tamamen yatması çok iyi özellikle uyurken koruyor.sadece bir dez avantajı var o da yeni yeni ihtiyaç hissettiriyor o da ayaklığının aşağıya inmemesi.yani çocuk oturduğunda ayağını aşağıya sarkıtamıyor.belki şimdiki modellerinde değiştirmişlerdir....
Arkadaslar cok cesidi var ama ozellikle su model diye belirtmedim. enigma diye bir modeli var ben acikcasi cok begendim. kullanan varsa bilgi verebilir mi? yurt disinda yasiyorum ama Tr ye kesin donus yapacaz insallah. Burada bakiyorum benim istediklerim TR de daha uygun fiyat. yani karar veremedim, gelirsem bir daha buraya donmem imkanim da yok almak icin. yani kaldim arada.
benim onemli birkac ozellik var.
1- itme sapinin cift yonlu olmasi
2- geriye dogru full yatmasi
3- tek alle acilip kapanmasi.
4- hafif olmasi.
bunalrin hepsi pierre cardin'in enigmasinda var ama iste kullananlar varsa tavsiye verebilirler mi? kendi modelinizden memnunsaniz onu da yazin ama sadece chicco demeyin. 5000 tane modeli var chicco'nun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?