• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek arabası, Casual markası ile ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar?

gmztrkl

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
276
101
18
36
Merhaba kızlar, bebek arabası bakıyoruz uzun süredir önümüzdeki ay almayı düşünüyoruz. Casual travel sistem baktık ve çok beğendik kullanan memnun olan var mı? Fikre ihtiyacım var veya önerisi olan var mı?

Bende ilk baş casual cadillac bakmıştım ama sonra pier cardin twist travel sistemi görünce bayıldım ve pier cardininkini aldım ve çok rahat konforlu bi araba katlanıncada minicik oluyo cadillactan daha şık ve güzel duruyor :)

Casual cadillac travel sistem aldık Allah nasip ederse 3 ay sonra kullanacağız :KK66:

Bizimde bebeğimiz nasipse 1 eylülde gelecek. Eşim yorum okumuş sanırım internette arabayla ilgili o yüzden kafamız karıştı biraz. Çok beğenmiştim arabayı ama bilemedim :)

Bende ilk baş casual cadillac bakmıştım ama sonra pier cardin twist travel sistemi görünce bayıldım ve pier cardininkini aldım ve çok rahat konforlu bi araba katlanıncada minicik oluyo cadillactan daha şık ve güzel duruyor :)

Casual'a bakarken Pierre Cardinede bakmıştık evet o da çok güzel fiyat bir tık yüksekti diğerine göre. Tekrar bakıcaz o zaman pierre cardini tekrar inceleyelim :) teşekkür ederim :)

Casual'a bakarken Pierre Cardinede bakmıştık evet o da çok güzel fiyat bir tık yüksekti diğerine göre. Tekrar bakıcaz o zaman pierre cardini tekrar inceleyelim :) teşekkür ederim :)
Aynen canım kesinlikle tavsiye ediyorum :)

Back