• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bebek arabası arıyorum

Sevde24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
9
0
1
32
Az kullanılmış chicco urban bebek arabası arıyorum.. İstanbul içi alabilirim.

Az kullanılmış chicco urban bebek arabası arıyorum.. İstanbul içi alabilirim.
merhaba Britax römer b agile bebek arabasını satıyorum 6 ay kullanıldı sıfır gibi .Anakucağı hem araba koltuğu olabiliyor.Büyük oturma ünitesi ise hiç kullanılmadı.RENK MAVİ SİYAH

Merhaba bende pierre cardin var.Konumda var açılmış inceleyebilirsiniz..Cift yönlü kullanımda mevcut..

Merhaba nasıl bulabilirim konuyu ? Ben pek anlamıyorum bu sitenim kullanışını :(

Merhabalar bende beneto marka bebek arabası var satiyorum 2 yıl garantili çok kullanışlı

Hayır baston değil ama çift yönlü bütün tekerlekler 360 derece dönüyor 1 martta aldım acil paraya ihtiyacım oldugu icin saticam

Modelini gonderemiyorum kabuk etmiyo sayfa ben 350 ye aldım aslında hic kullanmadim sayılır üstünün poşetini bile cikarmadim 1 hafta oluyo alalı kargosuyla beraber 275 e satıyorum pazarlik ta olur ama

İsterseniz numaranızı verin watsab falan kullanıyorsanız ordan resimleri gondereyim yada faceden falanda ekleyebilirim

Merhaba bastonmu ve cift yönlümü?
merhaba kime yazdınız acaba anlamadım:)
bende 2 araba var .
biri baston mac lauren tek yönlü çok hafif ve kullanışlı 600 tl.
diğeri britax römer anakucağıyla size dönük bir yaşına kadar.daha sonra karşı yönlü puset tarzı.Hiç kullanılmadı orjinal ambalajında. ürünü alalı 6 ay oldu zaten fiyatı 900 tl

Diger bayana demiştim :) ama teşekkürler ben fiyat olarak 400 tlnın üstüne cıkamam

Back