• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El bebek arabası arıyorum

Chicco i move Trio set bebek arabasi 2.el satin almayi düşünen arkadaşlar varsa satabilirim....Ana Kucağı ve arabaya monte edilen kasasi..Puset ve Yağmurluk..Pusete takilan Tulum.soğuk havalarda kullanmak için. .Bebek Arabası ile uyumlu chicco anne bebek çantası......

Ürünün sadece ana kucağıni 9 ay kullandık. Pusete kısmınida 3 kere kullanıldı..oğlum oturmuyor içinde.erken yurumeye basladigi için hep yürümek istedi.oturtamadik bi türlü..bisikletle gezdik koca yaz ☺

ürünümüz çok temizdir.deformeolmamıştır.
rengi lacivert olanindandir.

Kraft twist rlx almak isteyen arkadaşlar urun cok temiz vormeden karar vermeyin 900 tl sifiri 1659 tl sifir ayarinda tertemiz tasincagimiz icin satiyorum 3lu set kırmizi siyah ilgilenen 0533 635 60 85

Merhaba bende stokke Xplory marka Bebek arabası var evim çok küçük olduğundan biran önce elden çıkarmak istiyorum rengi turuncu birde sırt çantası ve yağmurluğu mevcut,sürücü acayip rahat kullananlar bilirler tekerlekli alt kasa tüm arabalarda aynı zaten fakat bendeki en son son çıkan çıkandan bi önceki model çok az farklılıkları var zaten işlev olarak aynılar üstelik fiyat olarakta daha uygun,ilgilenen arkadaşlar benle irtibata geçebilir konuşarak pazarlık payı olur tabiki resimde atabilirim anlaşırsak gelip arabayıda görebilirsiniz ,zTen üç dört yaşa kadar kullanılıyor Bebek arabaları o kadar para vermeye değmez bir başkasıda faydalansın isterim.

Back