- Konu Sahibi enatib_yasemin
Kizlar temiz az kullanilmis trawel sistem bir bebek arabasi ariyorum limit 500tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimde quınny zap xtra ve maxi cosi ana kucağı varKizlar temiz az kullanilmis trawel sistem bir bebek arabasi ariyorum limit 500tl
Fotograf Var mi rengi nedir fiyat ne istiyorsunuzElimde quınny zap xtra ve maxi cosi ana kucağı var
tam travel set dil ama istersın bak cnmkonu güncel bayanlarr...
Kizlar temiz az kullanilmis trawel sistem bir bebek arabasi ariyorum limit 500tl
merhabalar,
elimde inglesina bebek arabası var. çift yönlü kullanılabiliyor. Travel sistemler gibi üst kısmı ana kucağı şeklindedir ve çıkarılıp kullanılabilir. Bu kısmı bebeğiniz büyümeye başlayınca araba koltuğu olarak da kullanabilirsiniz. Biraz daha büyüdüğünde alt kısmında koltuk ayarı yapabiliyorsunuz ve yine önünde çıkartılıp-takılabilen ön barı mevcuttur. Tek elle açılıp-kapatılabiliyor ve sürükleyerek bavul gibi götürebiliyorsunuz. Çok yer kaplamıyor. Ayarlanabilir ve çıkarılabilir tentesi var. Emniyet kemeri mevcuttur. Altında geniş bir sepeti var. İlgilenirseniz akşam eve geçince fotoğraflarını atabilirim. Yalnız hangi şehirdesiniz?
fiyat nedirtam travel set dil ama istersın bak cnmEki Görüntüle 1325473 Eki Görüntüle 1325474