Bebek arabası arıyorum

bende nuna pepp lüx var herhangı bır deformesı yok çok hafıf ve arabada çok az yer kaplıyor rengı kırmızı 350 cıvarı dusunuyorum

baby2go bebek arabası aldım geçen 700 tl kabin boy baya ufalıyor yani eğer çok pahalı bir şey istemezsen konforuda iyi tekerekleri hoşuma gitti araştırmadan alma bide ne için kullanacağına bağlı uzay mekiği gibi bişseyler alırsan sonun yine baston

Bebek arabası arıyorum acilll

Chipolinonun etro arabasını çook tavsiye ederiim, bende uzun arayışlar sonucunda seçtim yeni aldım ve aşırı memnunum hem fiyatı diğer markalara göre çok uygun hemde 3 farklı seçenekte kullanılabiliyor, hatta şuanda indirimde bence kaçırma
ben bu siteden aldım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende sunny baby ultima travel sistem bebek arabası var, 1 sene kullandık. 1350 tl sıfır fiyatı. Tenteninde hafif bolluk var o yüzden 500 TL’ye veriyorum puseti, korumalığını, portbebe herşey dahil. Anlaşmalı sürat kargo ilr çalışıyorum işim gereği.. İlgilenirseniz mesaj atabilirim fotoğraflarını.

Chipolinonun etro arabasını çook tavsiye ederiim, bende uzun arayışlar sonucunda seçtim yeni aldım ve aşırı memnunum hem fiyatı diğer markalara göre çok uygun hemde 3 farklı seçenekte kullanılabiliyor, hatta şuanda indirimde bence kaçırma
ben bu siteden aldım :)
Baya vakit olmuş ama arabadan memnun kaldınız mı bende bir değişik modelini almak atmıyorum da

X