- 26 Kasım 2009
- 878
- 314
- 123
- 37
- Konu Sahibi askperisi87
-
Yokmu kimsede
Bizim aldığımızda aynen bundan. İstediğim MODEL farklı linkte belirttim yinede tesekkurlermerhaba ilanıma bakın isterseniz. istanbul eyüpteyim. 250ye bırakırım begenirseniz. rengi unisex. temiz kullandık hala garantisi devam ediyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-puset-istanbuldan-satilik-garantili.739529/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...donence-kislik-kadife-tulumlar-8-lira.750942/Merhaba sevgili anneler.Dün bebek arabası aldık lakin benim içime hiç sinmeye sinmeye ve kart kullanmadığımızdan taksitle alabileceğimiz tek yer olduğundan mecburiyetten alındı.Normalde hediye gelecekti olmadı bu sebeple biriktirip gönlüme göre alamadım.Neyse umuyorum inşAllah burada temizini ve istediğim gibi bir araba bulurum.İstanbul av. yakasında olanlardan özellikle rica ediyorum gelip yerinde de görebilmek adına. Aşağıya istediğim tarz modellerin linklerini koyuyorum dilerim başarırım:) önünde tek teker olanlarıda olabilir.Bu arada bebeğim kız mavi laci koyu renk istemiyorum mümkün mertebe....http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-sb-700-ultima-bebek-arabasi-128493976
cnm sen o araba güzel ama hiç kulanışlı dilBizim aldığımızda aynen bundan. İstediğim MODEL farklı linkte belirttim yinede tesekkurler
istersın bende bu var.ama ben anadolu yakas.kırmızıEki Görüntüle 1300538 Eki Görüntüle 1300539 Eki Görüntüle 1300540
cnm sen o araba güzel ama hiç kulanışlı dilsepet küçük,tekerLer her yerde takılyor.bende pembe vardı-sattım da kurtuldum
Neredeyse herkeste bu arabalardan görüyorum sokaklarda. Biz demode kalıyoruz sinir oluyorumYağ gibide gidiyorlar gibi görünüyor biz aksıyoruz kızımı bana dönük sürünce.Bu yüzden önüne ana kucağı monte edilen travellerden çok istiyorum
merhabalar
bir arkadasımın var concorde mu ne diolar dediğiniz gibi hvalı bişi bana satacaktı da param yetmediği için değerlendirmedim
faturası herşeyi duruyor dasha birkaç aylık arada
kendisi 2300 civarı almıs 2000 e ya da biraz daha asagısına satıyor bana çok geldi bakmadım dilerseniz tekrar sorabilirim
avrupa yakası başakşaehirde yaşıyor
ürün yeni daha birkaç kez anca kullanmıştır
:) benim için de uçuktu :))Uvv kalbimde yatan aslan concorde ama malesef o parayı ne ona veririm nede verebilirim
Linkteki gibi Sıfırı 400 olan ikinci elide olsun olsun 150 olsun öyle birşey istiyorum. 2.bebek arabamız olacağından lükse kaçamam . Yinede çok teşekkürler
arkadaşım her arabanın özellikleri farklı.bu arabanın da sıfırı 1200 lira. O yüzden verdiğim fiyat uçuk olmuyor.Kaliteli ya da kalitesiz tabiki herkesin tercihi farklı.Umarım bulursun istediğini.Sizin fiyat çok uçuk arkadaşım verdiğim linteki sıfır bile 400 küsür,çok kapsamlı yada marka olması şart değil bir süre gönlümü eğlesin kafiyinede tşkler
bilmiyorum cnm .ben kulanamadım(yolumuz de kötu dil aslında.....hevesın kalmassın al dene ozamanNeredeyse herkeste bu arabalardan görüyorum sokaklarda. Biz demode kalıyoruz sinir oluyorumYağ gibide gidiyorlar gibi görünüyor biz aksıyoruz kızımı bana dönük sürünce.Bu yüzden önüne ana kucağı monte edilen travellerden çok istiyorum
ama cnm travel set sen 150tl zor bulursunUvv kalbimde yatan aslan concorde ama malesef o parayı ne ona veririm nede verebilirim
Linkteki gibi Sıfırı 400 olan ikinci elide olsun olsun 150 olsun öyle birşey istiyorum. 2.bebek arabamız olacağından lükse kaçamam . Yinede çok teşekkürler
Şans artık. Olmadı 2-3ay bekler linkteki ni alırım. Buradan önce bi denemek istedim kk da yok yok çünkü :)ama cnm travel set sen 150tl zor bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?