Bebek İkinci El bebek arabası aranıyor

askperisi87

σ мємє вυяαуα gєℓє¢єк
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
878
314
123
37
Merhaba sevgili anneler.Dün bebek arabası aldık lakin benim içime hiç sinmeye sinmeye ve kart kullanmadığımızdan taksitle alabileceğimiz tek yer olduğundan mecburiyetten alındı.Normalde hediye gelecekti olmadı bu sebeple biriktirip gönlüme göre alamadım.Neyse umuyorum inşAllah burada temizini ve istediğim gibi bir araba bulurum.İstanbul av. yakasında olanlardan özellikle rica ediyorum gelip yerinde de görebilmek adına. Aşağıya istediğim tarz modellerin linklerini koyuyorum dilerim başarırım:) önünde tek teker olanlarıda olabilir.Bu arada bebeğim kız mavi laci koyu renk istemiyorum mümkün mertebe....http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-sb-700-ultima-bebek-arabasi-128493976

Merhaba sevgili anneler.Dün bebek arabası aldık lakin benim içime hiç sinmeye sinmeye ve kart kullanmadığımızdan taksitle alabileceğimiz tek yer olduğundan mecburiyetten alındı.Normalde hediye gelecekti olmadı bu sebeple biriktirip gönlüme göre alamadım.Neyse umuyorum inşAllah burada temizini ve istediğim gibi bir araba bulurum.İstanbul av. yakasında olanlardan özellikle rica ediyorum gelip yerinde de görebilmek adına. Aşağıya istediğim tarz modellerin linklerini koyuyorum dilerim başarırım:) önünde tek teker olanlarıda olabilir.Bu arada bebeğim kız mavi laci koyu renk istemiyorum mümkün mertebe....http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-sb-700-ultima-bebek-arabasi-128493976
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...donence-kislik-kadife-tulumlar-8-lira.750942/

istersın bende bu var.ama ben anadolu yakas. kırmızı
image (14).jpg
image (15).jpg
image (16).jpg

Eklentiler

• image (17).jpg
    image (17).jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 107
  • image (18).jpg
    image (18).jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 110
cnm sen o araba güzel ama hiç kulanışlı dil:KK43:sepet küçük,tekerLer her yerde takılyor.bende pembe vardı-sattım da kurtuldum:KK43:

Neredeyse herkeste bu arabalardan görüyorum sokaklarda. Biz demode kalıyoruz sinir oluyorum :KK51: Yağ gibide gidiyorlar gibi görünüyor biz aksıyoruz kızımı bana dönük sürünce.Bu yüzden önüne ana kucağı monte edilen travellerden çok istiyorum

Neredeyse herkeste bu arabalardan görüyorum sokaklarda. Biz demode kalıyoruz sinir oluyorum :KK51: Yağ gibide gidiyorlar gibi görünüyor biz aksıyoruz kızımı bana dönük sürünce.Bu yüzden önüne ana kucağı monte edilen travellerden çok istiyorum

merhabalar
bir arkadasımın var concorde mu ne diolar dediğiniz gibi hvalı bişi bana satacaktı da param yetmediği için değerlendirmedim
faturası herşeyi duruyor dasha birkaç aylık arada
kendisi 2300 civarı almıs 2000 e ya da biraz daha asagısına satıyor bana çok geldi bakmadım dilerseniz tekrar sorabilirim
avrupa yakası başakşaehirde yaşıyor
ürün yeni daha birkaç kez anca kullanmıştır

merhabalar
bir arkadasımın var concorde mu ne diolar dediğiniz gibi hvalı bişi bana satacaktı da param yetmediği için değerlendirmedim
faturası herşeyi duruyor dasha birkaç aylık arada
kendisi 2300 civarı almıs 2000 e ya da biraz daha asagısına satıyor bana çok geldi bakmadım dilerseniz tekrar sorabilirim
avrupa yakası başakşaehirde yaşıyor
ürün yeni daha birkaç kez anca kullanmıştır

Uvv kalbimde yatan aslan concorde ama malesef o parayı ne ona veririm nede verebilirim :KK48:
Linkteki gibi Sıfırı 400 olan ikinci elide olsun olsun 150 olsun öyle birşey istiyorum. 2.bebek arabamız olacağından lükse kaçamam . Yinede çok teşekkürler:KK25:

Sizin fiyat çok uçuk arkadaşım verdiğim linteki sıfır bile 400 küsür,çok kapsamlı yada marka olması şart değil bir süre gönlümü eğlesin kafi :KK48:yinede tşkler
arkadaşım her arabanın özellikleri farklı.bu arabanın da sıfırı 1200 lira. O yüzden verdiğim fiyat uçuk olmuyor.Kaliteli ya da kalitesiz tabiki herkesin tercihi farklı.Umarım bulursun istediğini.

bilmiyorum cnm .ben kulanamadım(yolumuz de kötu dil aslında.....hevesın kalmassın al dene ozaman

Uvv kalbimde yatan aslan concorde ama malesef o parayı ne ona veririm nede verebilirim :KK48:
Linkteki gibi Sıfırı 400 olan ikinci elide olsun olsun 150 olsun öyle birşey istiyorum. 2.bebek arabamız olacağından lükse kaçamam . Yinede çok teşekkürler:KK25:
ama cnm travel set sen 150tl zor bulursun

Güncel. Yalnız tekrar belirtmek isterim marka olmasi şart değil temiz görünsün hevesimi kirsin kafi; Çok Para veremem neticede ikinci eller komik rakamlara gidiyor 400verecek olsam resimdeki sıfır ı alırım niye ugrasayim.

Back