- 30 Nisan 2016
- 2
- 0
- 43
- Konu Sahibi Tubanur105
İkinci el acil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fiyat 3500 dedim ama konuşabilirz yani bişeyler yapılabilir ben size cep numaramı yazayım özelden siz bana mesaj atın ordan konuşalım istersenizbende almak istiyorum ama çok pahalı
Merhabalar dilerseniz görüşebiliriz bizim mimamız koyu gri.alt kısmını (şase kısmı) ana kucağı ile kullanıldı 2 ay fakat üst kısmı bir kere bile kullanılmadı.dilerseniz özelden mesaj atın görüşelim.arabamızın fotoğraflarını da koyuyorumMerhaba ben de satın almak istiyorum Mima Bebek arabası ciddi alıcıyım satmak isteyenler benimle iletişime geçebilir mi?
özel mesaj gönderdimMerhabalar dilerseniz görüşebiliriz bizim mimamız koyu gri.alt kısmını (şase kısmı) ana kucağı ile kullanıldı 2 ay fakat üst kısmı bir kere bile kullanılmadı.dilerseniz özelden mesaj atın görüşelim.arabamızın fotoğraflarını da koyuyorum
Merhaba ben de satın almak istiyorum Mima Bebek arabası ciddi alıcıyım satmak isteyenler benimle iletişime geçebilir mi?
merhabalar.kızım 14 aylık suan 8 aylıkken erken yurudugu ıcın mima bebek arabamızı malesef 6-7 ay kullandık.daha cok evde gezdırmek ıcın kullandık dıyebılırım.cok severek aldıgımız bebek arabasını ıkıncı cocuk dusunmedıgımız ıcın satmak ıstıyorum.ilgilerinizseniz yardımcı olabılırım..siyah butun ekıpmanları mevcut iki adet pembe iç pedi bulunmaktadır.(ikincisini hediye edıyorum).iki adet çanta asma aparatınıda içinde hedıye veriyorum.
merhaba satıyorum arabayı ılgılenırsenız yazarmısınızmerhabalar.kızım 14 aylık suan 8 aylıkken erken yurudugu ıcın mima bebek arabamızı malesef 6-7 ay kullandık.daha cok evde gezdırmek ıcın kullandık dıyebılırım.cok severek aldıgımız bebek arabasını ıkıncı cocuk dusunmedıgımız ıcın satmak ıstıyorum.ilgilerinizseniz yardımcı olabılırım..siyah butun ekıpmanları mevcut iki adet pembe iç pedi bulunmaktadır.(ikincisini hediye edıyorum).iki adet çanta asma aparatınıda içinde hedıye veriyorum.
Merhaba. Arabanız duruyor mumerhaba satıyorum arabayı ılgılenırsenız yazarmısınız
Sizin arabaniz duruyor mu? Eger satilmadiysa fotografini atabilir misinizCnm bende kanz travel sistem bebek arabasi var sifir 800 tl ben 350 ye vercem
Fiyatı nedir6 ay kullanılmıştır hiç bi sorun sıkıntı yoktur sıfırdan farkszdr kırmızı iç pedleri ile.