- Konu Sahibi desert_roseses
-
Kesinlikle Johnson marka olanı tercih ederdim ben gittiğimiz mağazalardada hep bu tarz arabaları inceliyorum çok kullanışlı ve konforlu. Güle güle yatsın bebecikarkadaşlar uzun uzun araştırmaların ardından kesin anakucaklı travel sistem araba alıcaz diyorduk eşimle.ama bugün bir mağazaya girdik adam o kadar profesyonel bir satıcı idiki kafamızı karıştırdı ve ordan çıkınca satıcının çok tavsiye ettiği baby 2 go proton marka arabayı internetten sipariş verdik. şimdi nette tekrar arabalara baktım ve anakucaklı daha uygun çift yönlü arabalarda var.bizim aldığımız çift yönlü 6 kg. kolay katlanma özelliği var.Johnson DB-210 Jogger Travel Bebek Arabası şimdi bu arabayı gördüm ve çok kararsız kaldım.lütfen bana acil fikir verin.siz olsanız hangisini tercih edersiniz.hangisi daha mantıklı.ona göre siparişi iptalde edebilirim:)
Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Johnson DB-210 Jogger Travel Bebek Arabas - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
arkadaşlar uzun uzun araştırmaların ardından kesin anakucaklı travel sistem araba alıcaz diyorduk eşimle.ama bugün bir mağazaya girdik adam o kadar profesyonel bir satıcı idiki kafamızı karıştırdı ve ordan çıkınca satıcının çok tavsiye ettiği baby 2 go proton marka arabayı internetten sipariş verdik. şimdi nette tekrar arabalara baktım ve anakucaklı daha uygun çift yönlü arabalarda var.bizim aldığımız çift yönlü 6 kg. kolay katlanma özelliği var.Johnson DB-210 Jogger Travel Bebek Arabası şimdi bu arabayı gördüm ve çok kararsız kaldım.lütfen bana acil fikir verin.siz olsanız hangisini tercih edersiniz.hangisi daha mantıklı.ona göre siparişi iptalde edebilirim:)
Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Johnson DB-210 Jogger Travel Bebek Arabas - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
baby 2go nun proton arabasını aldık.cuma günü sanırım gelecek.yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.SHADOWGİRL çocuk içinde rahat değil demişsin.bebeğinizin yaş durumu nedir acaba? bu ne kadar zor iştir anlamadım gitti.
offf daha 1 yaşında rahat edemiyorsa 5 yaşa kadar nasıl kullanım süresi veriyorlarki.neyse gelsin araba olmadı değiştiririz ne yapalım :2:
evet canım aynen öyle
neyse bakalım seninkide gelsin sorun bizde mi yoksa arabada mı karar veririz.
arkadaşlar uzun uzun araştırmaların ardından kesin anakucaklı travel sistem araba alıcaz diyorduk eşimle.ama bugün bir mağazaya girdik adam o kadar profesyonel bir satıcı idiki kafamızı karıştırdı ve ordan çıkınca satıcının çok tavsiye ettiği baby 2 go proton marka arabayı internetten sipariş verdik. şimdi nette tekrar arabalara baktım ve anakucaklı daha uygun çift yönlü arabalarda var.bizim aldığımız çift yönlü 6 kg. kolay katlanma özelliği var.Johnson DB-210 Jogger Travel Bebek Arabası şimdi bu arabayı gördüm ve çok kararsız kaldım.lütfen bana acil fikir verin.siz olsanız hangisini tercih edersiniz.hangisi daha mantıklı.ona göre siparişi iptalde edebilirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?