• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık bebek arabası ama hangisiii???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

desert_roseses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
359
6
68
Bursa
arkadaşlar uzun uzun araştırmaların ardından kesin anakucaklı travel sistem araba alıcaz diyorduk eşimle.ama bugün bir mağazaya girdik adam o kadar profesyonel bir satıcı idiki kafamızı karıştırdı ve ordan çıkınca satıcının çok tavsiye ettiği baby 2 go proton marka arabayı internetten sipariş verdik. şimdi nette tekrar arabalara baktım ve anakucaklı daha uygun çift yönlü arabalarda var.bizim aldığımız çift yönlü 6 kg. kolay katlanma özelliği var.Johnson DB-210 Jogger Travel Bebek Arabası şimdi bu arabayı gördüm ve çok kararsız kaldım.lütfen bana acil fikir verin.siz olsanız hangisini tercih edersiniz.hangisi daha mantıklı.ona göre siparişi iptalde edebilirim:)
Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Johnson DB-210 Jogger Travel Bebek Arabas - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk

ya ama ne kadar çok bakan olmuşşşş...vee kimse cevap yazmamışşş..aşk olsun arkadaşlar vallahi çok arada kaldımm...birileri yorum yapsın kimsenin mi fikri yokkk ????

merhaba arabayı kesinlikle çift yönlü tercih et,ben mothercare den biton para döktüm aldım ama pişman oldum

arkadaşlar uzun uzun araştırmaların ardından kesin anakucaklı travel sistem araba alıcaz diyorduk eşimle.ama bugün bir mağazaya girdik adam o kadar profesyonel bir satıcı idiki kafamızı karıştırdı ve ordan çıkınca satıcının çok tavsiye ettiği baby 2 go proton marka arabayı internetten sipariş verdik. şimdi nette tekrar arabalara baktım ve anakucaklı daha uygun çift yönlü arabalarda var.bizim aldığımız çift yönlü 6 kg. kolay katlanma özelliği var.Johnson DB-210 Jogger Travel Bebek Arabası şimdi bu arabayı gördüm ve çok kararsız kaldım.lütfen bana acil fikir verin.siz olsanız hangisini tercih edersiniz.hangisi daha mantıklı.ona göre siparişi iptalde edebilirim:)
Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Johnson DB-210 Jogger Travel Bebek Arabas - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Kesinlikle Johnson marka olanı tercih ederdim ben gittiğimiz mağazalardada hep bu tarz arabaları inceliyorum çok kullanışlı ve konforlu. Güle güle yatsın bebecik :16:

Biz bebefix sitesinden bi yakınımıza johnson db 210 jogger travel sistem bebek arabası almıştık. Fakat kullanımı çok karışık ve anakucağı arabaya takılmıyor bilginiz olsun.
Size önereceğim ürün benim de aldığım ExorBaby Prostyle VIP travel sistem bebek arabası olacak. Ben 499 tl'ye gri olanını almıştım. Şu anki fiyatı ne bilmiyorum ama bu bebek arabası piyasadaki pahalı ürünlerle birebir aynı özelliklere sahip.

canım üç tekerliler kullanışlı olmuyor diye yorumlar okumuştum.dört tekerli daha kullanışlı geliyor bana da.ayrıca üç tekerliler katlandıklarında dahi çok yer kaplıyor.yani 4 tekerli olanı al derim.başka marka düşünürsen de graco mirage ye de bak.ben çok beğendim.daha yakından incelemedim.bu hafta sonu bakmayı planlıyorum.

baby go marka arabalar hiç konforlu değil.bizde aldık ilk önce carrier modelinden aldık konforlu geniş ama hem ağır hemde tekerlekleri hiç pratik değildi zor sürülüyordu.sonra rica minnet o modeli değiştirdik proton modelinden aldık hafif olması bize cazip geldi ama çocuk içinde hiç rahat değil. 400 küsür para verdik pişmanız.

baby 2go nun proton arabasını aldık.cuma günü sanırım gelecek.yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.SHADOWGİRL çocuk içinde rahat değil demişsin.bebeğinizin yaş durumu nedir acaba? bu ne kadar zor iştir anlamadım gitti.

baby 2go nun proton arabasını aldık.cuma günü sanırım gelecek.yorum yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.SHADOWGİRL çocuk içinde rahat değil demişsin.bebeğinizin yaş durumu nedir acaba? bu ne kadar zor iştir anlamadım gitti.

yeğenim 1 yaşına girdi ablası.çocukla yeri geliyor dışarıda vakit çok geçiyor uykusu geliyor yatması için açıyoruz ama yeğenim rahat yatamıyor ayakları dışarıda kalıyor demekki kilolu olsa fenayız yani.

evet canım aynen öyle
neyse bakalım seninkide gelsin sorun bizde mi yoksa arabada mı karar veririz.

aldiginiz urunun kumaşı ne kadar iyise de iskelet yapisi ve yon degisikligi zayif bu tarz araclarda kol degisip on tarafa gelerek yon degisikligi oluyor arka tekerleklerin manevra kabiliyeti olmadigi icin. tam anlaniylaverim alamazsiniz .kotu bir arac degil benzeri araclara bakacak olursak, iyi gunlerde kullanin.

evet arabamız geldi.baby 2go. evin içinde küçük turlar atıyoruz.sanki bizede biraz küçük gibi geldi.gerçi içine koyacak bebek olmadığından insan tamda kestiremiyor.ama umarım memnun kalırız.cevap yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim....

Bence Baby 2 go'yu kullanmaya devam et derim. Diğerinden daha pratik ve daha hafif gözüküyor.

Back