- Konu Sahibi desert_roseses
arkadaşlar uzun uzun araştırmaların ardından kesin anakucaklı travel sistem araba alıcaz diyorduk eşimle.ama bugün bir mağazaya girdik adam o kadar profesyonel bir satıcı idiki kafamızı karıştırdı ve ordan çıkınca satıcının çok tavsiye ettiği baby 2 go proton marka arabayı internetten sipariş verdik. şimdi nette tekrar arabalara baktım ve anakucaklı daha uygun çift yönlü arabalarda var.bizim aldığımız çift yönlü 6 kg. kolay katlanma özelliği var.Johnson DB-210 Jogger Travel Bebek Arabası şimdi bu arabayı gördüm ve çok kararsız kaldım.lütfen bana acil fikir verin.siz olsanız hangisini tercih edersiniz.hangisi daha mantıklı.ona göre siparişi iptalde edebilirim:)
Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Johnson DB-210 Jogger Travel Bebek Arabas - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Baby 2 Go PROTON ift Ynl Bebek Arabas-8809 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Johnson DB-210 Jogger Travel Bebek Arabas - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk