Bebek arabası almak istiyorum çok kararsız kaldım yardım edin lütfen :((

Ben graco travel sistem kullandim 1 yasa kadar, 1 yasindan beri de mclaren candy bar kullaniyorum ikisinden de cok memnun kaldim ama mclaren olan 1 yastan once kullanilamiyor yatis pozisyonu olmadigi icin.
eger travel sistem dusunmuyorsaniz chicco liteway kullanan herkes cok memnun.

Ben graco travel sistem kullandim 1 yasa kadar, 1 yasindan beri de mclaren candy bar kullaniyorum ikisinden de cok memnun kaldim ama mclaren olan 1 yastan once kullanilamiyor yatis pozisyonu olmadigi icin.
eger travel sistem dusunmuyorsaniz chicco liteway kullanan herkes cok memnun.
Aslında travel sistem düşündüm bu zamana kadar graco hangi model symbio da düşündüm bi ara

Aslında travel sistem düşündüm bu zamana kadar graco hangi model symbio da düşündüm bi ara

Graco symbio kullandik, cok kullanisli ama agir biraz, gerci o zaman bana oyle gelmiyordu ama sonrasinda 3.8 kiloluk mclareni kullaninca bastonlara kiyasla cok agir olduğunu anladim :) graco fusio ile symbio arasinda kalmistim ben, sonra daha guzel gorundugunu dusunerek symbioyu secmistim ama fusio da kapanma sekli, kapladigi alan ve hafifligiyle daha avantajli bir araba.

ben de epey araştırdım bu konuyu. en sonunda inglesina trilogy de karar kıldım. henüz almadım gerçi ama, hem çok kolay açılıp kapanıyor, hem oturaklı güvenli bi araba. kuzenim kullandı, çocuğu 3 yaşına gelene kadar binebildi arabaya. travel sistem ama.

Alt tarafı bebek arabası ya. 1000 lirada vermem sahsen. Gecen aldim 2 yil garantisi var çift yon ayarli kilit sistemi var tekerlek ve koltuk kismi ayarlamada, yumuşak inişli 200 verdim nedir yani.hafif ve sağlam olsun yeter bence

Eklentiler

• IMG_20150715_152407.jpg
    IMG_20150715_152407.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 56
Bebek arabasını geç, ne alırsan al illa ki hantal, tam yatan baston puset bak, bana akıl veren olsaydı ta baştan baston puset alırdım şimdi evde pierre Cardin bebek arabasi yatıyo biz brion baston puset kullanıyoruz

tam yatabilen baston puset al ısrarla söylüyorum, tam yattıktan sonra bebekken de kullanılır

şu an ben bebek arabasını pazar arabası yaptım hiçbir faydası yok başka

Evet onu düşündüm bebek arabaları belli bir kilodan sonra bebekle çok ağır oluyormuş o yüzden sonunda bostan arabaya geçiliyormuş mantıklı olan baştan geçmek olabilir evet teşekkür ediyorum bende sonradan pişman olmak için araştırmak istedim akıl akıldan üstündür

Evet onu düşündüm bebek arabaları belli bir kilodan sonra bebekle çok ağır oluyormuş o yüzden sonunda bostan arabaya geçiliyormuş mantıklı olan baştan geçmek olabilir evet teşekkür ediyorum bende sonradan pişman olmak için araştırmak istedim akıl akıldan üstündür

önce bebek arabasına sonra baston pusete 300 lira verdim 600 liraya mal oldu bana bu iş, 2.bebeğim olursa baston puseti kullanıcam

X