Bebek Arabası Almak İstiyorum ama ne marka almalıyım nerden almalıyım?

hayalimizmir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
9
0
0
İzmir
Bebek Arabası Almak İstiyorum ama ne marka almalıyım nerden almalıyım? Çok Kararsızım yardımcı olursanız sevinirim

canım ben pierre cardin ps 312 modelini alıcam ve üzerine de yine pierre cardin ana kucağı&oto koltuğu alıcam.
travel sistem düşünmüyorum bana gereksiz geliyor ana kucagını 80-100 tllik bişiy alıcam.
zaten bu ana kucakları en fazla 1 yasına kadar kullanılıyormuş.
bütün aradıgım özellikleri bu arabada bulduğum için bu arabada karar kıldım özelliklerini incelemeni tavsiye ederim.araba 300 civarı yerine göre değişiyor tabi.ben bi bagazadan 310 tlye bulmustum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pierre Cardin Düşünmüyorum ya. Görümcem almış daha 2 ay olmadı çok pişman hiç rahat değilmiş. Katlanır diye almış katlamak için 3 kişi gerekiyor diyor :)
aslında bir yer buldum bir ürün sende incele istersen bakalım sen ne düşünüyorsun..

canım travel sistem düşünürsem birde şu modeli var pierre cardinin
benimkiyle nerdeyse bütün özellikleri aynı.aralarındaki fark
ps 312 de süspansiyon var ve kasası daha sağlam bu araba da süspansiyon yok.onun dısında iki arabanında ön ve arka tekerleklleri 360 derece dönüyor.
312 bu arabaya göre biraz daha moder görünüyor.
bu arabanın avantajı tek elle kapatılabiliyor olması ve 6,5 kg yani cok hafif olması.
her iki araba da 4 yasa kadar kullanılabiliyor.benim 312 yi tercih etmemdeki sebep süspansiyonlu olması ve daha sağlam gövdeye sahip olması bu arabada süper yoksa. fiyatları da cok uygun

aslında bu araba da cok hoş görünüyor moder bi durusu var ama bilmiyorum.
görümcen hangi modelini almıs peki ? nelerinden memnun kalmamıs ?

Ağırmış ve otobüse binerken filan cok sıkıntı yaratıyormus katlamakta zorluk çekiyormuş. ama ikiside çok güzelll görünüyor :S ne yapacağımı şaşırdım.

valla canım marka bilemem ama kesinlikle her iki yöne de çevirebileceğin tutacağı olsun.ben kraftın arabasını aldım fiyatı uygun diye.ama sadece bebeğin yüzü dışa dönük olarak sürebiliyorum yüzü bana dönük olsa çok daha iyi olurdu.

bu nasıl sizce arkadaslarım önerdi hem uygun hemde çok kullanışlıymış?

Arkadaslar ben kesinlikle maxi cosi yi tavsiye ederim tam ortapedik zaten elledigin zaman rahat oldugunu digerlerine bakınca anliyosun eger istanbulda isen bisikletçiler çarşısında fiyatı daha uygun tabi digerlerine gore biraz pahalı. Puset once arabada kullanılacağı icin cokta güvenli araçların çarpışmadaki Guvenlik testlerindede bu marka kullanılıyor bence maxi cosi ye bakmadan alma.

siparişi verdim,
New York Manhattan Travel Sistem (Bebek Arabası+Oto Koltuğu) - 521.19 TL + KDV
çok hoşuma gitti ve herkes bu ürünü önerdi ve fiyatı çok uygun.. bakalım site ne kadar güvenli onu anlayacagız.

arabam geldii:) Çok güzelmiş bu ya.. dün siparişi verdim ve bugün kargo getirdi. Çok mutlu oldum yaaaa :)
Ben hertürlü size bu firmayı önereceğim arkadslar. !günde geldi yaa
New York Manhattan Travel Sistem (Bebek Arabası+Oto Koltuğu) - 521.19 TL + KDV
MUTLUYUMMMM

Bizde yedik ....

Kendine nasıl yolladın bu ürünü merak ettim ?

Son düzenleme:
ben mamas&papas mylo bebek arabası aldım, oto koltugu (ana kucagı) ve yagmurlugu ıle beraber 2000 lıraydı. magazanın devamlı musterısı oldugumuz ıcın 1200e ındırdık. gayet memnunum. tek elle bıle rahatca kullanılıyor.. travel sıstem bu da..

ben mamas&papas mylo bebek arabası aldım, oto koltugu (ana kucagı) ve yagmurlugu ıle beraber 2000 lıraydı. magazanın devamlı musterısı oldugumuz ıcın 1200e ındırdık. gayet memnunum. tek elle bıle rahatca kullanılıyor.. travel sıstem bu da..

Canım bebek arabanı bu kadar indirimli olarak nereden aldın? Bizde Mamas & Papas Mylo düşünüyoruz ama kararsızız...Kullanım kolaylığı ve aldığın yer hakkında bilgi verebilirmisin ?

Back