Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek Arabası Almak İstiyorum ama ne marka almalıyım nerden almalıyım?

hayalimizmir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
9
0
0
İzmir
Bebek Arabası Almak İstiyorum ama ne marka almalıyım nerden almalıyım? Çok Kararsızım yardımcı olursanız sevinirim

kraft twist travel sistem bebek arabamızdan çok memnunuz...oglum 3 aylık onun hep parcasını rahatlıkla kullandım ve yolda acayip rahat...katlanması kolay...

chicco nun liteway bebek arabası çok hafif ve kullanışlı ..
tek başına rahatlıkla eğip dik pozisyona getirebilirsin ve tekerler 360 derece rahatlıkla dönüyo
ben çok memnunum.

kesinlikle tavsiye edebilcegim markalar hem kullanim hemde kalite olarak:
- quinny buz 4 tekerleri olani
- maxi cosi elea

yurtdisinda akrabagin varsa veya getirtirebilirsen dahada iyi olur cünki bu arabalar yurtdisinda daha ucuz ve Türkiyede daha pahaliya satiliyor

mamas&papas sola aldık,inşallah iyi günlerde kullanırız hepimiz

mamas papas sola yı bende çok beğeniyorum bi deneme fırsatınız oldumu ağırlığı sürüşü katlanıp açılması nasıl ? tek elle katlanıp açılması önemli çocuk kucaktayken ...bende mamas papas sola yada peg perego aria veya pliko ya bakıyorum sanırım bunlardan birini alıcam. e bebektede şuan indirimleri var bakmanızı tavsiye ederim.

Sola aldik biz de. Bebegim 40 gunluk olduiktan sonra kullanmaya basladik. Kullanmasi cok kolay ve rahat ancak tek elle acilip kapanmiyor.mutlaka cift el gerek. Bir de tek basina merdivenlerden indirmen zor olabilir.govdesini ayri oturagini ayri indirirsen cok daha kolay. Diger tum ozellikleri cok iyi.

Back