- 11 Şubat 2009
- 278
- 25
- 118
- Konu Sahibi moonlight_10
-
cnm ben ALMA derim.pek kullanışlı değil.oğlum 6.5 aylık.73 cm boyu.ve yatırdığım zaman çocuk zor sığıyor.kullanamıyorum artık.çokta ağır.(bide biz 4.katta oturuyoruz.)arka tekerleklerde 360 derece dönse daha iyi olurdu.bide itme yerini kısa yapmışlar.boyun uzunsa eğilmen gerekiyor nerdeyse..biz pişman olduk.keşke biraz daha üstüne ekleyip daha iisini alsaydık.ama ilk çocuk olunca insan bilemiyor..
canım ben kraft venüs travel sistem aldım aldığımada bin pişman oldum arabanın döşemesi çok ince bebğin rahat edemiyor eğimi çok dengesiz kafasını rahat yerleştiremiyor...bebeğim arabaya binmez sürekli ağlardı bıkmıştım kucağımda taşımaktan....hemen arkasında chicco puset aldımn bebeğimde bende rahat ediyorum rahat uyuyor oturuyor çok memnun sıpaaa :)))))
canım bence baston al 5 kilo falan oluyorlar. ama 6 aylıktran önce kullanamazsın. ben idareten ucuz bir puset aldım bebeğim 6 aylık olunca chicconun baston pusetini ya da maclaren volo baston puset alıv-cam. çok hafifler. arabaya da rahat sığıyorlar.
canım bizimde 3 ayı geçti ilkbahar gelene kadadr 6 ayı dolar galiba krafttan vazgeçip chiccoyuda düşünmeye başladım.hafif bişey olsun istiyorum ewim 3. katta ve asansör yok
bencede sakın alma atlanta.ilk 5 ay kullanırsın sonra tavan arasına..çok ağır olmasıda eksi özelliği zaten..
bana da hediye gelmişti kraft. kalite olarak çok memnunum kızım 2 yaşında hala kullanılıyorum(tabi kendi de biraz minik). kat problemleri olanlarda ağırlığı eksi bi özellik. bunu kesinlikle göz önünde bulundurmalısın.
cnm ıstersen kraftın
KRAFT MILLE 505 OLAN MODELINE DE BI BAK
BEN ONDAN ALDIM
AMA HENUZ KULLANMADIM
HEM ON HEM ARKA TEKERLERI 360 DERECE DONUYOR
+ TAMAMEN KAPANIYOR TENTESI
USTUNEDE YAGMURLUK VERIYORLAR
HERYERDE 300TL BEEN 270E ALDIM
ÇOK SIK BEN KIRMIZISINI ALDIM
ICINDEKI BEBEGI BAGLADIGIMIZ KEMERDE AYRICA CIKIP MAKINADA YIKANABILIYOR
BIR BAK BELKI BEGENIRSIN
SONUCTA HA 225 HA 300 COK BIR FARK YOK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?