Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek arabası alıcam kraft atlanta nasıl

moonlight_10

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
278
25
118
kızlar bu modelin benim için artıları çift yönlü, fiyatı uygun 225 lira, önü tam kapanma, tam yatma. eksileri 9 kilo ağır,15 kilo taşıma kapasitesi ağır bide sadece ön tekerlekler 360 derece dönüyormuş sorun olurmu sizlerin fikrinide almak istiyorum .eğer bu olursa hangi rengini tavsiye edresiniz

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 364
  • $images2.jpg
    $images2.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 426
  • $3.jpg
    $3.jpg
    12,2 KB · Görüntüleme: 424
cnm ben ALMA derim.pek kullanışlı değil.oğlum 6.5 aylık.73 cm boyu.ve yatırdığım zaman çocuk zor sığıyor.kullanamıyorum artık.çokta ağır.(bide biz 4.katta oturuyoruz.)arka tekerleklerde 360 derece dönse daha iyi olurdu.bide itme yerini kısa yapmışlar.boyun uzunsa eğilmen gerekiyor nerdeyse..biz pişman olduk.keşke biraz daha üstüne ekleyip daha iisini alsaydık.ama ilk çocuk olunca insan bilemiyor..

cnm ben ALMA derim.pek kullanışlı değil.oğlum 6.5 aylık.73 cm boyu.ve yatırdığım zaman çocuk zor sığıyor.kullanamıyorum artık.çokta ağır.(bide biz 4.katta oturuyoruz.)arka tekerleklerde 360 derece dönse daha iyi olurdu.bide itme yerini kısa yapmışlar.boyun uzunsa eğilmen gerekiyor nerdeyse..biz pişman olduk.keşke biraz daha üstüne ekleyip daha iisini alsaydık.ama ilk çocuk olunca insan bilemiyor..

çift yönlü istemiştim bana en uygun krafttı..pierre cardin ler hafif çift yönlü ama içi bundan da küçükmüş.artık mecburen tek yönlü alıcam.ön tentenin kapanması avantajmı.bide arka tekerleklerin 360 dönmemesi çok önemlimi.tek yönlü chiccolara mı baksam

merhaba benim oğlu 5 aylık.ben çok memnunum.biraz ağır yalnızca.ama içi geniş.oğlum rahatlıkla uyuyabiliyo içinde.arka tekerlekler tam dönmüyor ama rahat gidiyor.bence çift yön olması çok avantaj.ben çok memnunum.biz de mavisi var rengi ve dizaynı da çok hoş

ben bebeğime kraft deluxe jogger travel sistem arabasını aldım..kol ayarı var her nekadar biraz görüntüsü biraz büyük ağır gözüksede çok kolay açılıp kapanıyo...puseti araba tuğu olrakat kullanılabiliyor...bi bakmanızı tavsiye ederim

tek dezavantajı ağır olması bence rahatlıgı kullanısına diyecek bişey yok çift yönlü diye tercih etmiştim ama şimdi alacak olsadım bunu almazdım pierre cardinin bi modeli var yine çift taraflı bu aralar herkesde görüyorum çok hoşuma gidiyor

canım ben kraft venüs travel sistem aldım aldığımada bin pişman oldum arabanın döşemesi çok ince bebğin rahat edemiyor eğimi çok dengesiz kafasını rahat yerleştiremiyor...bebeğim arabaya binmez sürekli ağlardı bıkmıştım kucağımda taşımaktan....hemen arkasında chicco puset aldımn bebeğimde bende rahat ediyorum rahat uyuyor oturuyor çok memnun sıpaaa :)))))

canım ben kraft venüs travel sistem aldım aldığımada bin pişman oldum arabanın döşemesi çok ince bebğin rahat edemiyor eğimi çok dengesiz kafasını rahat yerleştiremiyor...bebeğim arabaya binmez sürekli ağlardı bıkmıştım kucağımda taşımaktan....hemen arkasında chicco puset aldımn bebeğimde bende rahat ediyorum rahat uyuyor oturuyor çok memnun sıpaaa :)))))

chicco hangi modelini aldın acaba

canım bence baston al 5 kilo falan oluyorlar. ama 6 aylıktran önce kullanamazsın. ben idareten ucuz bir puset aldım bebeğim 6 aylık olunca chicconun baston pusetini ya da maclaren volo baston puset alıv-cam. çok hafifler. arabaya da rahat sığıyorlar.

canım bence baston al 5 kilo falan oluyorlar. ama 6 aylıktran önce kullanamazsın. ben idareten ucuz bir puset aldım bebeğim 6 aylık olunca chicconun baston pusetini ya da maclaren volo baston puset alıv-cam. çok hafifler. arabaya da rahat sığıyorlar.

canım bizimde 3 ayı geçti ilkbahar gelene kadadr 6 ayı dolar galiba krafttan vazgeçip chiccoyuda düşünmeye başladım.hafif bişey olsun istiyorum ewim 3. katta ve asansör yok

bana da hediye gelmişti kraft. kalite olarak çok memnunum kızım 2 yaşında hala kullanılıyorum(tabi kendi de biraz minik). kat problemleri olanlarda ağırlığı eksi bi özellik. bunu kesinlikle göz önünde bulundurmalısın.

canım bizimde 3 ayı geçti ilkbahar gelene kadadr 6 ayı dolar galiba krafttan vazgeçip chiccoyuda düşünmeye başladım.hafif bişey olsun istiyorum ewim 3. katta ve asansör yok

bencede sakın alma atlanta.ilk 5 ay kullanırsın sonra tavan arasına..çok ağır olmasıda eksi özelliği zaten..

bana da hediye gelmişti kraft. kalite olarak çok memnunum kızım 2 yaşında hala kullanılıyorum(tabi kendi de biraz minik). kat problemleri olanlarda ağırlığı eksi bi özellik. bunu kesinlikle göz önünde bulundurmalısın.

ne alalım kızlar kraftın baston bi puseti var 6.5 kilo ve chicconun kilerde güzel atlantayı çift taraflı diye beğenmiştim

cnm ıstersen kraftın
KRAFT MILLE 505 OLAN MODELINE DE BI BAK
BEN ONDAN ALDIM
AMA HENUZ KULLANMADIM
HEM ON HEM ARKA TEKERLERI 360 DERECE DONUYOR
+ TAMAMEN KAPANIYOR TENTESI
USTUNEDE YAGMURLUK VERIYORLAR
HERYERDE 300TL BEEN 270E ALDIM
ÇOK SIK BEN KIRMIZISINI ALDIM
ICINDEKI BEBEGI BAGLADIGIMIZ KEMERDE AYRICA CIKIP MAKINADA YIKANABILIYOR
BIR BAK BELKI BEGENIRSIN
SONUCTA HA 225 HA 300 COK BIR FARK YOK

cnm ıstersen kraftın
KRAFT MILLE 505 OLAN MODELINE DE BI BAK
BEN ONDAN ALDIM
AMA HENUZ KULLANMADIM
HEM ON HEM ARKA TEKERLERI 360 DERECE DONUYOR
+ TAMAMEN KAPANIYOR TENTESI
USTUNEDE YAGMURLUK VERIYORLAR
HERYERDE 300TL BEEN 270E ALDIM
ÇOK SIK BEN KIRMIZISINI ALDIM
ICINDEKI BEBEGI BAGLADIGIMIZ KEMERDE AYRICA CIKIP MAKINADA YIKANABILIYOR
BIR BAK BELKI BEGENIRSIN
SONUCTA HA 225 HA 300 COK BIR FARK YOK

canım ona baktım ama çok ağır bi araba inşallah sen zorlanmazsın canım

pierre cardin 705 A TRAVEL
ben bu arabayı bi kaç sefer detaylı bi şekilde inceledim alınabilecek bir araba diye düşünüyorum şu an erken olduğunu düşündüğüm için mayıs gibi alıcam nasipse.özelliklerine bir bakın isterseniz tatmin edici diye düşünüyorum.

İki büklüm oluyorum iticem diye, abimler yegenime kullanmıstı 6 ay olunca hemen baston aldılar, bende öyle yapıcam bu kadar kısa bi kol olamaz 1.65 den kısa olanlar icin bence

Back