Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek arabası önerisi almak istiyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz bana
Önce siz araştırın modeller arasında karar vermenize yardımcı olunabilir belki. Ağır, travel sistem mi istiyorsunuz, yoksa hafif bir şey mi? Apartmanınız asansörlü mü, bagajınızın boyutu nasıl vs gibi faktörleri düşünüp ona göre birkaç model belirlerseniz fikir verilebilir.
Merhaba ben su an 15+4 teyim. Birkac arkadasim kafami karistirdi her sekilde 6 aydan sonra degistirmelisin diyen var, 4 yasina kadar kullanirsin diyen de var. Arkadasim kendi pregosunu 6 ayligina kullan dedi puset ile beraber cok agir oldugu icin, o kendine cybex orfeo almis ben de ondan istiyorum 6 ay sonrasi icin ne dusunursunuz?
Merhaba ben su an 15+4 teyim. Birkac arkadasim kafami karistirdi her sekilde 6 aydan sonra degistirmelisin diyen var, 4 yasina kadar kullanirsin diyen de var. Arkadasim kendi pregosunu 6 ayligina kullan dedi puset ile beraber cok agir oldugu icin, o kendine cybex orfeo almis ben de ondan istiyorum 6 ay sonrasi icin ne dusunursunuz?
Ben 16 aydır aynısını kullanıyorum. Arkadaşınız şunu demek istemiş önce travel kullanırsın 6 aydan sonra kabine geçersin . O kadar paralar vermeyin diyorum ben. El ele markasına bakın