Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar tavsiye edebileceğinizarabaları varmı?şu mutlaka olmalı dediğiniz özellikler neler.dün biraz baktım ama tam karar vermedim.öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum
canım bütçeye göre değişik bir sürü model var ben güvenlikli olduğundan dolayı quinny buzz aldım 3 tekerlekli çok da memnunum..tabi diğerleri güvenlikli değil demiyorum tercih meselesi..
arkadaşlar tavsiye edebileceğinizarabaları varmı?şu mutlaka olmalı dediğiniz özellikler neler.dün biraz baktım ama tam karar vermedim.öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum
canım ben oğlumun doğumundan beri 4 senedir şu bebek arabasını kullanıyorum. Amerika'dan almıştım ama artık Türkiye'de de satılıyormus. çok memnun kaldım. hem oto koltuğu hem de bebek arabası oluyor. arabadan indirirken bebeğin uyuyakaldıysa uyandırmadn yoluna devam edebiliyorsun. bak linki de şu: https://gikki.myshopify.com/products/sit-n-stroll