5 buçuk aylık kızım var 3 ay emdi sonra süTüm kesildi. Önceden 150 cc kadar devam sütünü tek seferde içerdi. 4 aydan sonra ek gıda başladık ne olduysa ondan sonra oldu. Artık biberon mamasını asla içmek istemiyo. Uyku arasında zorla veriyorum hatta bazen farkederse uykuda bile içmiyo. Suyu bile severek içiyo mama içmiyo delircem. Böyle bişey yaşayan var mi napmam lazım mamayı tekrardan sevdirmek için
Canim benim iki cocukta boyleydi uzgunum ama sevmesi cok zor gorunuyo. Dort aydan sonra verilen kasik mamalar bebe biskuvilr falan veririsin sende ben oyle yaptim.
Benim oğlumda 9 ay emdi arada mama verdim sonra asla süt kabul etmedi şimdi 15 aylık geceden geceye 250 ml süt içiriyorum başka yok suyu daha çok seviyo
Anne sütü alamadığı için erken başladık ek gıdaya. Mamayı da değiştirdim hatta biraz araştırdım mamanin içine vanilya koydum pekmez koydum hiçbir şekilde yemiyor. Çok üzülüyorum gerçekten o Mamalarin içinde birsürü vitamin var Anne sütü alamıyo zaten en azından mamadan vitamin alıyo diye kendimi avutuyordum ama onu da bırakacak gibi görünüyo. Gündüz yine idare ediyorum ama gece çok zor oluyo gece gece kalıp da kaşık mamaSJ veremem ki biberon kabul etmesi lazım yada aç duracak