Bebek alışverişini internetten yapanlar!!!

simaysim doğacak bebişimin bütün eşyalarını internetten aldım. ilkebebek dolap, ebebekden bezlerini,ıvırzıverını(banyo küvetine varıncaya kadar) hatırlarsam site ismi veririm yine

simaysim doğacak bebişimin bütün eşyalarını internetten aldım. ilkebebek dolap, ebebekden bezlerini,ıvırzıverını(banyo küvetine varıncaya kadar) hatırlarsam site ismi veririm yine
çok teşekkür ederim bende tam kimse internetten alisveris yapmiyor galiba diye dusunmeye baslamistim

Ben de çoğu şeyimi netten aldım. Civil diye bir siteden. Hem indirimli hem güzel şeyler, hem de hızlı teslim. Ben memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Merhaba ben de kizim icin alisverisi genelde internetten yaparim, simdi ikiz kiz yegenlerin olacak hayirlisiyla 13 Agustos ta onlara en son diye bir siteden aldim, guzel ve kaliteli urunlerdi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende oglumun cogu kiyafetini internetten aldim cokda memnunum en guzeli e bebek ve civil. Bide butik bebe diye bir site var ama e bebekle aralarinda ayni urunde 5-10 tl mutlaka atiyor.neden fazla para vereyim ki. Bide e bebek de pazar gunune ozel cok guzel indirimler oluyor orda ne goruyorsan aynisi geliyor kargo secenegi var ben ups den istiyorum hic bir sorun yasamadin

Arkadaslar internetten alisveris yapan var mi?EĞER varsa hangi sitelerden yapiyorsunuz?

bende bazı parçaları ebebek ve butikbebe den aldım.ama birebir görüp,seçmek istediğim parçalar vardı.onları da eminönü havuzlu handan aldım ki fiyatları internete göre çok çok uygundu.üstelik aynı markaların ürünleri..şiddetle tavsiye ederim..

ben de özellikle bebeğin direkt tenine temas edecek tekstil ürünlerini e bebekten aldım ( mamas papas markası da ) çok memnunum, hem hızlı kargo hem de kaliteli ürünler

ben civilim den aldım ürünleri tek tek seçtim.ucuz olmalarından dolayı kalitesinden şüphe ettim ama bide geldiler ki ne göreyim .hepsi birbirinden güzel kaliteli pamuk. ve butikbebe burdanda pek çok şey aldım her gün kampanyalrı gözden geçiriyorum harika şeyler oluyor. bazen çok ucuza ürünler buluyorum ve genelde kargo bedava. mesela butikten geçen bir bebek battaniyesi aldım piyasa değeri 33 tl ben 13 tl ye aldım markasıda wenice çıktı içi pamuklu çok hoş. ve daha neler neler. işte o bataniye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…