Canım inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına .Ben sanırım 6.5 aylıkken almaya başladım giysilerini doğumdan 10 - 12 gün önce de çantamı hazırladım.ben biraz tembeldim yani.ben daha 9.haftamdayım alışveriş için 5-6 ayı beklemeyi ve 7 aya fazla iş bırakmamış olmayı düşünüyorum malum 7. aydan sonra ağırlaşıcaz .7.:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: ayda hastane çantamın bile hazır olmasını istiyorum erken gelmeye kalkarsa hazırlıklı olmakta fayda olacağına inanıyorum
siz ne zaman başlamayı düşünüyosunuz hazırlıklara
veya ne zaman başladınız...?
Canım inşallah bebeğini sağlıkla alırsın kucağına .Ben sanırım 6.5 aylıkken almaya başladım giysilerini doğumdan 10 - 12 gün önce de çantamı hazırladım.ben biraz tembeldim yani.
Yanlız sana tavsiyem neden 7 .aydan sonra ağırlaşacağını düşünüyorsun ki biz çoğumuz son güne kadar gezdik ben 1 gün önce ikea da dolaşmıştım 2-3 saat sakın öyle şartlama kendini zaten güzel bir mevsimde olacak doğumunuz ağırlaşıp şişmiyorsunuz yaz annesi gibi çok güzel zamanda anne olacaksınız inşşallah bizler gibi opuyorumnanaktan
ben bebişime ancak doğumdan sonra alışveriş yapabildim
ilk bebek mağazasına gittiğimde aptal gibi olmuştum ne alınır nasıl alınır diye
20. hafta ayrıntılı ultrasondan sonra almaya karar vermiştik eşimle
o kontrolde acil olarak ameliyat olup ardından sürekli kalkmadan yatınca ancak yürüyebilmeye başlayınca ki bu da doğumdan 1 hafta sonrası gibi denk geliyor ilk alışverişimi yapmıştım
o yüzden şimdi doya doya yapıyorum :)
aslında doğum sonrası almak çok daha iyi oluyor taze anne adayları
en azından bebişinizin boyutunu biliyorsunuz ne lazımsa onu alabiliyorsunuz