Doğuma Hazırlık bebek alışverişimi em uygun nerden (hangi ilden) yapabilirim.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sabihase

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
57
1
selam arkadaşlar; 8 aylık hamileyim ve bebeğime alışveriş yapmak istiyorum.akşehirde oturuyorum burası bu konuda epey pahallı izmir, istanbul bursa,izmit vs gibi şehirlerin bu konuda daha ucuz ve daha çok çeşitli olduğunu duydum.eğer daha uygun olacaksa alışverişimizi oralardan yapabiliriz (park yatak-oyun parkı, bebek arabası, genel biberon kıyafet vs ). fiyat açısından uygun olabilecek yerler var mı varsa nerelerde bilenler yazarsa çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ediyorum ....

istanbul eminönünde havuzluhan diye biryer var gayet uygun ben bütün alışverişimi ordan yaptım çok uygun biyer 2 tl ye çıtçıtlı badiler patikli pantolonlar var nakit alışverişlerde %10 ind yapıyolar ben istanbulda ora kadar uygun yere rastlamadım

canım eğer gitme imkanın varsa sanırım en uygun yer istanbul veya izmir olacaktır. nereleri bilmiyorum ama buralarda belirli mevkilerde toplanan bebek mağazaları bulabilirsin. ama aynı zamanda internetten de alışveriş yapabilirsin. mesela benim olduğum yerde turizm bölgesi ve bebek ürünlerinde çok pahalı . birde bu sıcaklar eklenince eşim zaten alışverişe çıkmama izin vermiyor. bende internetten yapıyorum hemen hemen bütün alışverişimi. bende 8. ayıma girdim. ve çok mağaza gezme şansın var

canım farklı şehire gitmek bence daha pahalıya mal olabilir. int.den denesen alışveriş yapmayı?

teşekkür ederim arkadaşlar. alışverişi internetten yapmayı çok düşünmemiştim malum bebeğimin herşeyini görerek,dokunarak almayı istiyordum ama doktorum yaklaşık iki aydır hareketlerimi kısıtladı yani alışverişede çıkamıyorum yorulmayacakmışım.izmirde ve istanbulda zaman zaman chicco piercardin vs iyi markalar baya indirime giriyormuş acaba denk gelirmi bu aylarda diye düşünmüştüm.kendim gidemesemde eşim gidebilirdi ama bakalım zaman ne gösterecek. tecrübeli anneler hangi siteler daha ucuz ve güvenilir acaba bilen varsa paylaşabilir misiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…