Ben havuzlu han'ı hiç tavsiye etmiyorum ama ne kadar tavsye etmesem de insanın akı kalır, merak eder gidersiniz muhtemelen biliyorum :))
O yüzden tavsiyem şu olabilir, oraya gitmeden önce gerçekten iyi bir piyasa araştırması yapın da orda bazı ürünlere boşu boşuna fazladan para ödemeyin... Şansınıza yaz sıcakları da hafiflemişken mutlaka ara sokaklara da girin eminönü'nde, çok daha güzel ürünleri çok daha ucuza bulabilirsiniz....
Bebek şekeri alışverişi için eminönü'nde kurukahveci mehmet efendi'nin sokağını tavsiye ederim kesinlikle! Havuzlu han'ın 1/4'i fiyatına aynı ürünler sokakta bulunuyor.. Üstelik çok çok daha fazla çeşit var....
Ben bebişin tulumlarını farklı farklı yerlerden 5-6 liraya alıyordum, sonra baktım ki mothercare'de de zaten tanesi 7 lira, üstelik inanılmaz da tatlı desenleri var... Ordan aldım topluca.... Hatta ailemden birileri c&a'da bir tulum beğenmişti, kırmadım aldım ama 12 lira vermişiz o tuluma, yazık.. mothercare'de üstelik kumaşı da çok daha kaliteli, yumuşacık aynı tulumu 7 liradan aldım.....
Biberonlar falan da havuzlu han'da da, chicco'da da, mothercare'de de benim gördüğüm aynı fiyat zaten...
Karyola olarak biz park yatak aldık, maltepe park avm'de inanılmaz ucuza bulduk babymax markayı. Babymax marka da kraft üretimi bir marka, o yüzden gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ürünlerini...
119 liraya 60X120cm'lik modelini aldık maltepe park avm'de armağan bebe'den....
içinin yatağını, çarşafını, yatak koruyucu pedini, yorgan+yorgan kılıfı, yastık+yastık kılıfını falan da ikes'da aldık piyasadan çok çok ucuza.... ikea'yı bu konuda tavsiye ederim. Ürünleri hem güvenilir hem de çok ucuz. Eminönü'nde 90 lira denen yatağı daha iyisini 5 liraya aldık mesela....
ikea'da -biz almadık henüz ama- alt değiştirme minderleri, sabit karyolalar, önlüler, şifonyerler falan da çok çeşitli olarak mevcut. bence mutlaka bir göz atın....
biz rdrobunu da 139 liraya ikea'dan aldık bebeğin... aneboda gardrop aldık...
şimdilik aklıma gelenler böyle :)))
güzel alışverişler dilerim....