bebeislerimiz uyurken yatis pozisyonlair nasil?

happyhappy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
303
45
96
İstanbul
Arkadaslar merhaba.
Benim bebegim 18 gunluk.
Dogdugundan beri yatisindan tedirginim.Yan yatiriyorum ama osn ugnlerde kendi sırt ustu donmeye basladi.Sırtustu yantınca kafaısnı yana ceviriyor ama bazen duz tutuyor ve gzında biriken sut gecen gun bogaıznakacti iyiki yanındaydım hemen sirtini sıvazladim.
Bir de benim bebegim cok harektli yani yatirdigim gibi durmuyor?Sizler de duurm baslarda nasil simdi 1-2 aylik olan bebisleirnizde nasil??

canım benım bebegımde ılk gunden berı yan yatırıyorum su anda 37 gunluk
kafasını duz cevırıyo bende cagreyı altına koydugum battanıyesını kafasını yan cevırerek destek verıyorum cevıremıyo
benım bebegımde bı kere basındayken tıkandı dedıgın gıbı hemen sırtını oksadım kendıne geldı
ıste bebek cok dıkkatlı olunması lazım allah korusun
bu arada bebegını allah bagıslasın canım

selam!!!bebekler için silindir şeklinde ama altı yapışkanlı(yani cırtcırtlı) yastık aldım.bebeği yan yatırıp hem önüne hem arkasına o yastıklardan koyuyorsun istesede düz yatamıyor. kesinlikle tavsiye ederim.ben çok memnunum.birde baş yastığı var oda bebeğin kafasının şeklini alıyor.bebek ürünleri satan mağazalarda bulabilirsin

cevabin icin cook tesekkurlerr ama o basını nasıl battaniyeyle yan cevirdiginini tam anlayamadim(
senin de hepimizin de bebeklerini Allah bagislaisn cnm cok sagol!
Allah butun bebekleri korusun hepsi bir melek

birde benim bebegimin yan yatırma yastıgı var ama gece o kadar cok gerinip kıpırdanyorki istedigi pozisyonu alıyor
Annem dioki kafana takma Allaha emanet buun bebekler ama iste takmamak kolay diil
anne olmak cok zor!

canım kalın pelus battanyemız var onu koyuyorum uzerıne ınca bır yastıgımız var yastıgın altındakı bı koseyı kıvırıp top gıbı yapıyorum yanı bebegın kafasının arkası sısıyo oda kafasını cevıremıyo o zaman ıcım rahat edyo napıyım bıde emzırme mınderım var onuda koyabılıyorum bazen arkasına destek olsun dıye

Benin bebiş dünden itibaren yan ve yüzüstü yatop uyumaya başladı 5 ayı dolmak üzere sizlerde durum nasıl sevgili anneler?

canım ben kızımı sırt ustu yatırıyorum sımdı ama kendısı ıstedıgı yone yavas yavas donuyor,yuzustu 1 kere yatırdım 1 saat kadar uyudu bende basını bekledım,nefessız felan kalır dıye daha bızımkı yuzustu donemıyor ancak saga sola hareket edıyor

bende sağa sola yan pozisyonda yatırmama rağmen inatla sırt üstü yatıyor.desteklememe rağmen çeviriyo kafayıı.kafasının arkası kıpkırmızı olduğu günlerde oldu ama inatla işte, naparsınız anlamazki

emzirdikten hemen sonra yatırınca yan yatırıyorum.kusarsa boğulmasın diye. gözümün önündeyken de sırtüstü.

Bende yan yatırıyorum ve arkasına yastık koyuyorum ama düz yatmasını bırak çapraz yada ayaklarını koyduğum yerde kafasını bula biliyorum.Gaz sıkıştırdıkça atıyor kendini oradan oraya benim bebeğim 2.ayı bitirdi...

bende o alti cirtli yastiklardan kullaniyorum yan yatiriyorum eger yaninda degilsem gece ayni odadayiz sirt uzeri yatiriyorum ama salonda yanindayken 1saat yuzukoyun yatiriyorum tuvalete bile gitmiyorum ozaman gazini da harika cikariyor ama yanliz birakmamak sart

ah ben ilk günden beri yan yatırdım
alıştı benim cadı
şimdi 5 dk bile düz yatmıyor
bazen iki tarafına yastık koyuyorum düz yatsın diye ama nafile valla..

sanırım bı tek ben yuz ustu yatırıyorum bebegım cok tıkanıyo yuz ustu yatırıyorum hem karnı sıcak kalıyo hem gazını rahat cıkarıyo hemde kusunca bı proplem olmuyo amcamın kızı cocugunu oyle buyutmus hep yuz ustu yatırmıs kafası agrıyınca cevırıyo kendısı ama kafasını tutamayanlar ıcın sakıncalı benımkı masallah hep cıvı gıbı nerdeyse govdesını kaldırıyo rahat oluyo yanı aklım kalmıyo

kızım 2.5 aylık.ilk bir ay sağ sol yan yatırdım.daha sonra bir yazı okudum sırt üstü yatırın ama başını sağ yada sol tarafa çevirin diye.kızım sadece sol tarafa çevirdi.sağa bir türlü çeviremiyorum başını.bu seferde kafa şekli sola doğru hafif bir yassılaşma gösterince sol yanına yastık koydum çevirmesin diye.yine sağa çevirmiyor ama düz yatıyor.boğulma olayıyla karşılaşmadım çok şükür.zaten yatak odamızda beşiği.allah bebişlerimizi korusun.

biz de 2,5 aylığız ve inatla sırtüstü yatıyoruz ve kafası sağa dönük uyuyor sola döndüremiyorum.yan yatışı hiç mi hiç sevmiyor napcaz bilmiyorum..hep yan yatırcam diyordum bir sağa bir sola kafası daha düzgün olsun diye ama bu gidişle yassı yuvarlak bir kafası olacak oğluşumun şu yastığı bende merak ettim bir araştırıyım...

Bende yan yatırıyorum sırt üstü yatırsam bile o kendi dönüyosırnaşık şey kafasınıda hep sağ tarafa çevirmek istiyor ama ben biraz sağa biraz sola dönük yatırmaya çalışıyorum.doktorum sırt üstü yatırma dedi.zaten bizim kızda yatmıyor.kafası uzun olcak yan yatmaktan :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…