Bebeine Ketentohumu veren var m?

merwe_emre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
78
0
86
40
Yalova
bebeklere ait ilk yemekleri içeren yabancı bi kitapta bazı yemeklere keten tohumu katılmış..internette araştırdım,kimisi 8.aydan sonra verilebileceğini,kimiside asla verilmemesi gerektiğini söylüyor...ketentohumu yüksek miktarda omega vitaminleri içerdiğinden yararları çok fazla...oğlum 11 aylık ara sıra çorbalarına falan katsammı ki diyorum:uhm:

valla hiç bir fikrim yok canım ama kahvaltısına dövülmüş ceviz koy bence çok faydalı bir arkadaşıma doktor demişti büyümesi için faydalıymış

teşekkür ederim yanıtın için canım,ceviz koyuyorum zaten,cevize alternatif ketentohumunuda duydum ancak 1 yaş öncesinde kulklanımına ilişkin net bir bilgi bulamadım,kullanan varsa kopya çekiim diyodum ama kimse kullanmamış sanırsamyerimseniben

ceviz ve keten tohumu omega 3 ve omega 9 mükemmeel besleyici bence bebeğin kullanmalı cnm bi zararı olacağını sanmam bana 6 aylıkken kola içiriyolarmış

kadir hoca burdada yazıyormu yoksa:uhm: vallahi ben bunu kadir hocama sormaya çekinirim,bi seferinde birisi keçi boynuzu pekmezi sormuş,'tıp literatürüne geçersiniz' demiş,banada kızmasınnsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…