arkadaslar benımde oglum g6pdlı nurda yenıyım benı lıstenıze ekleyın bu konu hakkında yardımlasalım
merhabalar benim de kızımda uzamış sarılık dendi test yapıldı ve 6.45 çıktı enzim değerimiz. 10-30 arası olması gerekiyormuş. 3 ay sonra yine yaptırdığımda 8.61 e çıkmıştı. dün tekrar yapıldı eğer yükselmişse inşallah daha bebek olduğu için düşük çıkmıştır dedi doktor gittikçe yükseleceği anlamına gelirmiş. inş herkesin bebeği iyi olurMrb benmde oglmda bu enzım eksıklıgı cıktı deger alt sınrdayms smdılık bakla ılaclar a dıkkt edıp evd enaftln bs kullanmauacagz ama bzm dr muz 3ay sonra tahlılı tekrarlayacagımıI soledı belki cok kucuk dıye bole cıkms olabılırmıs
Merhaba cok eskıden yazmıssınız acaba ıglunuzun bu yasına kadar bır sıkayetınız oldu mu ben de ankarada yasıyorum ama adanalı sayılırız zaten bu taraflarda gorulen bır hastalıkmıs daha cok benım oglumda da aynısını mevcut neler yaptınız tecrubelerınızı öğrenmek isterimdiğer annelere sesleniyorum.benimde sizin gibi oğlum g6pd enzim eksikliği hastası.tamam bende biliyorum henüz bir tedavisi yok.verdikleri listeye dikkat etmek lazımmmış.ankara ve istanbulda araştırma sonuçlarına göre ufakda olsa bir ilaç tedavisi var dediler.ben adanada oturuyorum.duyduysanınız veya doktorunuza sorup benlede bu cevabı paylaşırmısınız.paylaşırsanız teşekkür ederim.:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?