Bebein kendi bana uyumas

eftelyasu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008
2.171
1
356
44
Diğer
Arkadaşlar, bebeklerin kendi kendine uykuya geçmesini sonradab başaran var mı, bebeğim 6 aya yaklaştı şu ana kadar sallayarak uyutuyorduk gaz sancısınında etkisi vardı, şimdi kendi kendine uyutmaya alıştırmaya çalışıyorum bir türlü olmuyor huysuzlanıyor ya memede uyuyor yada ağlıyor bende çok ağlamasına dayanamayıp eski sistemle uyutuyorum önerisi olanlar sonradan lende kendine uykuya alıştıranlardan öneri bekliyorum

keşkeeeeeeeeeeee nerdeee memede bile uyumuo srekli mızmızzzzzlanıo valla hele uykusu gectımı yıkıo ortalığı hem uyumuo hem ağlıoo offf buyusede raht etsem dıodum ama 6 aydada dewam edıoasa offfffffffff offfffffffffffffffffffffffffff

bence hiç beklemeyin arkadaşlar benimkisi 14 aylık hiç değişmedi halen ayakta zorla uyuyo gece uykularımızda yok düzenli ne yazikki

benimki 1 yaşında hala sallayarak uyutuyorum 2 gündür kendi kendine uyuması için sallamıyorum bu seferde uyku saatleri geçiyor iyice çileden çıkıyor ama pes etmicem 6 aya kadar babasıyla battaniyede sallıyoduk sonra ayakta sallamaya alıştırana kadar canım çıkmıştı ama başarmıştım bunuda başaracağıma inanıyorum 1 hafta falan sürünecez sanırım ama olacak inşallah çünkü bel ağrısından sallayamyorum artık bide geceleri saat başı uyanıyor kriz geçiriyorum sabaha kadar bunu nası halledicez bilemiyorum bi fikri olan var mı acaba?benneyaptımki

Benim bebeğimde 18 aylık oldu.Kendikendine uyuması için çok uğraştım ama olmadı.En son olarak bide yanına yatarak uyutmaya çalıştım.Başardım ama benim için kötü oldu.Çünkü o uyuyana kadar bende yanında sızıp kalıyorum:)))

delikafadulden kaydirigubbakcemile5

bende kızımı 3ayını doldurana kadar uyuması için herşeyi yaptım ayakta beşikte heryerde salladım:)) ama 3.ayını doldurduktan sonra bir anda kestim sallamayı çok ağladı uyuyamadığı zamanlar oldu ama sallamadım.. çok uykusuz kalınca eninde sonunda uyuyordu yalnız bu seferde emziğe bağımlı olduk ancak emzikle uykuya dalabiliyor..

bende bebeğimi yaklaşık 5 ay ayağımda saalyarak uyuttum
daha sonra ceşitli yöntemler denedim
mesela iyice uykusu gelene kadar bekledim sonra eline ilgisini cekecek bi oyuncak verip beşiğine koydum emziğini verdim oyundan sıkılınca uyuyordu

daha sonra müziği keşfettim
uykusu gelince beşiğine koyup müzik dinletiyordum tabi ağzında emzik
bu cok işe yaradı sakinleşip uyuyordu

ama ilk önceleri sabırlı olmalısınız çünkü bu süreçte ağlayacak,uyku saatleri aksayacak
ama pes etmemelisiniz sonuçta uyuyorlar

birde mesela benim oğlum karanlık seviyor odası
bende koyu renk perdeler diktirdim odası loş bi ışık oluyor
bu uykuya dalmasını da kolaylaştırıyor belki sizin bebeğinizin de hoşuna gidebilir

ahh canlarım benim kızım 3 yaşına girecek hala ayağımda sallıyorum.ne yaparsam uyumuyor.kaç kez eninde sonunda uyur diye sallamayıp yatağına koyuyorum.zaten yatmıyor yatakta oturuyor,sağa dönüyor sola dönüyor.sonunda ben ayakta uyuyorum o hala uyumuyor.canına tak edincede salla beni diye ağlamaya başlıyor.gelde sallama.gecenin kaçı olmuş oluyor saat mecbur sallıyorum.inşallah alıştırırım bende

Bizim prenses sallanınca uyanıyo:ecrin_bebek:
yanıma yatırırım emziririm beraberce uyuyakalırız buda fena eşimle çay bile içemiyorum oturuplmaz:
müzik dinletsem oda kendi kendine yatağında uyusa ne güzel olurdu

benim kızım 5 aylık ilk ay kendi kendine uyuyordu.daha sonra gaz sancıları başladı 3 aylık olana kadar battaniyede sallayarak uyuttuk.bir hafta uğraşıp battaniyeden sallamayı unutturdum.şimdi ya memede uyuyor yada omzuma kafasını yaslayıp uyuyor. saatini kaçırdımı nereye koyarsam koyayım uyumuyor ağlamaktan sızıyor.. bende çok istiyorum yatağında kendi kendine uyusun ama vakti var sanırım daha :):):)

iki çocuğum var ikisininde kendi kendine uyuduğunu görmedim
çok nadir büyük kızım bazen televizyon izlerken uyuyo
ben çok şey denedim başaramadım
ama her çocuk aynı olcak diilya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…