bebek biraz kiloluysa ondandır üzülme
canım bebeğim yok ama yorum yapayım bilgimin olduğu kadarıyla
öncelikle allah bağışlasın diyorum
bebek adı üstünde canım nekadar olmasını bekliyorsun ki sen yeni doğandan hem bak doktor bile demiş sana normal olduğunu boşuna canını sıkıyor üzülüyorsun
gördüğüm bütün erkek bebeklerin penisleri minnacık
merak etme canım bebeğin büyüdükçe çüküde büyüyecek :))
ha birde bir doktorun normal demesi seni rahatlatmıyorsa başka bir doktora daha göster için rahatlasın bari
bence boşuna takıntı edip kendini üzüyorsun yerimseniben
bence de endişelenecek bir şey yok, gelişme döneminde büyüyecektir.
yok tatlım bebeğim zayıf ama doktor orasının etli olduğunu ondan içe gömük olduğunu söledi ama başka bebeklerle kıyasladığımda bizimkinin yok gibi duruyo.ondan canım çok sıkkın
cnm ksr bkm msjını çok geç farkettim oğlum 4 yaşına girdi.daha önce bi arkadaşın dediği gibi 3 yaşından snr birden büyüdü.şu an çok büyük olmasada normal sınırlarda sanırım.geçen ay bi çocuk doktoruna gitmiştik emin olmak amaçlı tekrar gösterdim normal dedi.ayrıca ben sünnetini 1.5 yaşında yaptırdım.şimdi ikinci oğlum 2 yaşına girmek üzere.onun pipisi normal.üçüncü oğlumda yolu yarıladı.allah nasip ederse bikaç ay snr yanımıza teşrif edecek.bakalım onunki nasıl olacak.seninkide eminim 3 yaşından snr normal boyutuna ulaşır.Selam,
oğlunuzun şimdiki durumu nedir acaba?
benim bebeğimde 14aylık ve doğduğundan beri pipisi çok küçük ..Birkaç doktora gösterdim.Sizin oğlunuz biraz zayıflarsa pipiside ortaya çıkar çünkü çok etli biraz içe gömük oluyor,bastırıp bakınca normal boyutta olduğunu sünnet olduğunda düzeleceğini söylediler.
Ama ben yinede emin olamıyorum.Bebişim büyüyor ama pipisi hala küçük.
Sünnet ettirmektede kararsızım daha çok küçük yaşı.
sorması ayıptır genetik olabilirmi ben hiç bahsettiginiz gibi bir durumla karşılaşmadım 2 oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?