Bebek Beslenmesi bebegm 15 aylik ama yemek yemiyoo ne yapmaliymm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Zorla ağzına ağzına tikamayin. Artık küçük bir bebek değil. Açıkınca illaki yiyecek.

Üzülmeyin lütfen bu geçici bir durum. Sadece dikkatini dağıtarak yedirebilirsiniz tv bakarak yada en sevdiği oyuncağı ile oynayarak olabilir

İçerikmi sildiniz yoksa hiç yazmadınız mı anlamadım. Bebekler dönem dönem böyle iştahsız olabiliyor. Benim kızımda 16 aylık. Bu ara durdu yemesi. Azıları çıkıyor onun etkisi var. 2 yaş sendromu bu aralar başlarmış. Çocuğun inatlaşma herşeyi reddetme ya da kendi başına yapma isteği tavan yapıyor.

zaten anne olmak hep kaygili olmak demek takma kafana benim oglumda oyleydi simdi 3 yasinda hala dogru duzgun yemez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…