C crush Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2012 31 0 16 İstanbul 30 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi crush #1 Bebeğiyle aynı gün doğan varmı?merak ettim.Bizim doğum günlerimiz aynı hatta doğum saatlerimiz arasında da sadece 15 dk var :)
Bebeğiyle aynı gün doğan varmı?merak ettim.Bizim doğum günlerimiz aynı hatta doğum saatlerimiz arasında da sadece 15 dk var :)
isilayy Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 1.753 7 108 İstanbul 30 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi crush #2 Benim bebeğimle aynı gün doğma ihtimalim var :) ne güzel olur ama bakalım sabırla bekleyip şubat ayında göreceğiz ::)
Benim bebeğimle aynı gün doğma ihtimalim var :) ne güzel olur ama bakalım sabırla bekleyip şubat ayında göreceğiz ::)
C crush Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2012 31 0 16 İstanbul 30 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi crush #3 isilayy .!.: Benim bebeğimle aynı gün doğma ihtimalim var :) ne güzel olur ama bakalım sabırla bekleyip şubat ayında göreceğiz ::) Genişletmek için tıkla... inş. denk gelir .çok güzel bir duygu hayatımda aldığım en güzel hediye oldud oğluşum :)
isilayy .!.: Benim bebeğimle aynı gün doğma ihtimalim var :) ne güzel olur ama bakalım sabırla bekleyip şubat ayında göreceğiz ::) Genişletmek için tıkla... inş. denk gelir .çok güzel bir duygu hayatımda aldığım en güzel hediye oldud oğluşum :)