• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeginizle nasil seyahat ediyorsunuz?

ozlew

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
3.019
4
156
evet basliktanda anlasildigi gibi bebeginizle nasil seyahat ettiniz..
ozellikle yurt disindaki anneler yeni dogan bebeginizle turkiyeye gittinizmi?
yoksa bebeginiz oldugu icin seyahat planlarinizi erteledinizmi?
haziran 27 gibi gozukuyor dogumum ama tryede gitmek istiyorum..
giden anneler ucaklami seyahati onerirsiniz arabaylami?
bebegi 1 haftadan sonra ucaga aldiklarini biliyorum ama nedense icim hic rahat deil..
lutfen cevaplarinizi bekliyorumma.s.a.s.

biz yurt dişina çıkmadık ama şehirler arası uçakla gittik çok da rahat gitmiştik aradaki mesafeyi ne kadar kısa tutarsan o kadar iyi bebeğin için daha az yorulur bide bir tanıdığım yurt dişindan türkiyeye geldi bebeği 1 yasında ya vardı ya yoktu tam bilmiyorum ama uçakla geldi bence bi sakıncası yok için rahat olsun tabi sen bebeğini biraz büyüt öyle git en azından 40 gün falan geçsin öyle gelin şimdiden iyi yolculuklar:a015:

minnosum09a.s.a.s.a.s.

yokmu kizlar aranizda yeni dogan bebegiyle yolculuga cikmis yada cikacak olan?

canım benım kurstakı bı arkadasım 38 haftalıktı amerıkada dogum yapıcaktı ucakla gıttı. donusude bebek 1 hafta olunca kontrolunu orda yaptırıp gelıcez demıstı....
sonradan aradım hayırlı olsuna nasıl gectı yolculuk felan gayet ıyıydı ayaklarımı uzattım geldım demıstı.
artı bende ya hamıleyken yada bebegım 1 haftalıkken ızmıre gıtmek zorundayım.
gercı 1 saat ama ınsan bıraz tedırgın oluyor doktorundan ızın kagıdını aldın mı bı sorun olmaz cnm :1hug:

Uçakla seyahat daha rahat olacaktır sizin için.
Kalkış ve iniş sırasında bebeğinizi emzirin. Kulaklarında başınç olmasın ve kulak enfeksiyonu geçirme riski ortadan kalksın. Emme refleksi bunu önler zaten.

Peki otobüsle yolculuk yapan var mı arkadaşlar? Sizce günün hangi saati uygun? Gideceğim yol 3,5 saat kadar...

ah ben ne yapıcam.manisa kırkağaçtan batmana yolculuk yapıcam. eşimin tayını oraya çıktı uçakla eşim göndermiyo neymiş uğrayacağımız yerler varmış of of..burdan kütahyaya ordan antalya ya ordan ankaraya ordan kırıkkaleye ordan diyarbakır en son batmana.kafamız bayağı bunalacak.....kafamçokkarıştı

ben bebegim 2.5 aylikken gittim istanbula ucakla. 3 saatlik yolculuktu ama bebegim de sakin bir bebekti. iyi gecti. üstelik dönüste yalnizdim. esim erken dönmüstü yine de gelebildim ama tabi biraz stres vardi üstümde:-) yine de sükür iyi gecti.ucakta bebekli olunca hostesler falan da yardimci oluyor. bir de yüksek sezon degilse yani bos koltuk da verebiliyorlar.

asil ben simdi nasil gidecegiz diye düsünüyorum. bebegim 9 aylik oldu. ucakta durmasi zor gibi....

ben bebegim 2.5 aylikken gittim istanbula ucakla. 3 saatlik yolculuktu ama bebegim de sakin bir bebekti. iyi gecti. üstelik dönüste yalnizdim. esim erken dönmüstü yine de gelebildim ama tabi biraz stres vardi üstümde:-) yine de sükür iyi gecti.ucakta bebekli olunca hostesler falan da yardimci oluyor. bir de yüksek sezon degilse yani bos koltuk da verebiliyorlar.

asil ben simdi nasil gidecegiz diye düsünüyorum. bebegim 9 aylik oldu. ucakta durmasi zor gibi....

canım bizim ilk yolculuğumuz 4 aylıkken oldu hiç problem yaşamadım,istanbul-antalya,antalya-istanbul tek başıma uçtum :) şu an kızım 9 aylık,yine istanbul-antalya uçtuk,uçuş saatini özellikle beslenme ve uyku saatine denk getirdim,uçağa geçmeden önce biberon maması hazırlamıştım,uçaktaki yerimizii alır almaz mamasını içirmeye başladım uçak havadayken hem mamasını içti hem de uyudu,inmeye yakın bitti maması emziğini verdim uyumaya devam etti,emzik ve mama sayesinde basınç problemi yaşamadık. 5 gün sonra dönüş yine uyku ve mama saatine aldım bileti :) inşallah bu seferde aynı olur. Yalnız sizin yolculuk süreniz bizimkinden uzunmuş,1- 1,5 saati uyuyarak geçirebilirsiniz,geri kalan zaman için oyalabileceği oyuncaklar alın yanınıza.
İnşallah problemsiz bir yolculuk geçirirsiniz.

canım bizim ilk yolculuğumuz 4 aylıkken oldu hiç problem yaşamadım,istanbul-antalya,antalya-istanbul tek başıma uçtum :) şu an kızım 9 aylık,yine istanbul-antalya uçtuk,uçuş saatini özellikle beslenme ve uyku saatine denk getirdim,uçağa geçmeden önce biberon maması hazırlamıştım,uçaktaki yerimizii alır almaz mamasını içirmeye başladım uçak havadayken hem mamasını içti hem de uyudu,inmeye yakın bitti maması emziğini verdim uyumaya devam etti,emzik ve mama sayesinde basınç problemi yaşamadık. 5 gün sonra dönüş yine uyku ve mama saatine aldım bileti :) inşallah bu seferde aynı olur. Yalnız sizin yolculuk süreniz bizimkinden uzunmuş,1- 1,5 saati uyuyarak geçirebilirsiniz,geri kalan zaman için oyalabileceği oyuncaklar alın yanınıza.
İnşallah problemsiz bir yolculuk geçirirsiniz.

tesekkürler temenniniz icin. bizimkinin de uyku saati ilk ucak zamani ama 2,5-3 saat uyumaz nerede. sonra istanbulda 2 saat bekleyip antalyaya gidecegiz bir de. iste o zaman oyuncaklar önüne serilecek tabi. insallah ilk seferki gibiyaptigim stresle kalirim ve yolculuk iyi gecer. herkesinki de tabi...

bende 2.5 aylıkken kızımla istanbula 1 saatlik yuola gittim.kalkarken ve inerken emziğini bazende biberonunu verdim ağzına.uçakta herhangi bir sorun yaşamadık biz.
yalnız gittiğimiz yer görümcemin evi ve inanılmaz rahat olmamıza rağmen kızım çok huzursuzluk yaptı burnumdan getirdi resmen 15 güünü..
bebekler yerini arıyorlar.kesinlikle bun innaıyorum artık.
sana tavsiyem kendini toplamadan bebeğin yola çıkma..bizi geç,onlara yazık.el kadarlar neticede.

bizde 3 hafta sonra türkiyeye uçuyoruz
bakalım nasıl olacak
gece uçuşu olacağı için uyur diye düşünüyorum ama bellide olmaz tabii
özellikle inişte ve kalkışta kullaklarda basınç oluyor bebekleri çok rahatsız ediyormuş ondan çok korkuyorum
dr.umuza danışacağım bidaki kontrollde
sizlerin tavsiyleri varsa çok sevinirim

Back